Buna ziua,
am terminat management id Spiru Haret in 2009,si nu am primit inca diploma.
Intrebarea mea este :daca pot sustine la o alta facultate examenul de licenta pe baza foii matricole, am intrebat la Spiru si mi au zis ca nu mai pot sa sutin inca o data ex. de licenta.Daca se poate as dori un sfat legal.
cu multumiri,
Maria
am un credit in franci de 75000,cu o rata de 512chf/luna,datorita cresterii francului f. greu reusesc sa achit ratele, as dori daca se poate sa imi dati un sfat sau o solutie referitoare la credit.
buna ziua,
avem o persoana care a terminat fac. management 3 ani Spiru Haret licentiat in
stiinte economice, itm-ul i-a recunoscut adeverinta,e si contabil autorizat cu studii medii si are si sc. postliceeala fginante contabilitate.Intrebarea este daca poate fi angajata ca si economist.
multumesc
buna ziua,
daca o persoana este detasata la o alta societate, ce se intampla cu contractul de munca, se suspenda pe perioada detasarii conf. art.45-47 si pe urma se reactiveaza?
multumesc
buna ziua,
daca o persoana este detasata la o alta societate ,cum se procedeaza cu contractul de munca,se suspenda sau se desface pe perioada de detasare conf. deciziei (art.45-47), mutumesc
Buna ziua,
sunt contabil autorizat cu studi medii, am sc. postliceeala finante-contabilitate
specializare asistenr de gestiune si am terminat fac de management ,licenta-
economist(3ani), si daca se poate as dori sa stiu ce acte pot sa intocmesc si sa semnez la firma care sunt angajata si daca pot sa transmit revisalul.
multumesc.