avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 123 soluții astăzi
Forum Activitate LUCk33ro

Activitate LUCk33ro

Mai intai ar trebui sa invete sa scrie si sa citeasca si apoi sa se inmulteasca. Zic si eu... daca tot lucram la capitolul logica.
Multumesc, era si cazul...


grosuanatolie a scris:



Mai insistati, poate ca ve-ti reusi.


Nu mai discutam pe teme juridice pana nu veti invata sa folositi cratima !

grosuanatolie a scris:



Intrebati orice politist, studiati in cel mai rau caz hotararile instantelor ( chiar daca nu sunt izvor de drept) intrebati instructorul cu care ati facut scoala.


Domnu Grosu atat timp cat dvs. luati politistul ca expert in materie juridica si judecatorul in deradere e clar ca nu avem ce discuta. Aveti niste principii prea totalitariste pentru o discutie despre legi... vezi si discutia de la abuzul opririi neregulamentare. Probabil ca sunteti un militian de moda veche!
Domnu Grosu esti constient ca dumneata faci apologia abuzului? Eu nu trebuie sa demonstrez nimic in instanta. In secunda 2 daca nu prezinta motivul opririi am plecat ... Daca ma urmareste sun la 112 pentru hartuire, amenintare si abuz.
Ma doare fix in cot ce depisteaza ei in trafic atat timp cat eu respect legea si politistul trebuie sa faca acelasi lucru stimabile... Constitutia si Drepturile Omului nu sunt subiect de negociere cu absolut nimeni, indiferent de functie sau frad!
Cat despre descoperirile politistilor, matale faci confuzia ridicola intre un control tematic si un control de rutina (adica oprirea fara motiv) - care este ilegal .
Sa cititi va rog Conceptia de Actiune si Atitudine a Politiei Rutiere. Normativul intern MAI pe care politistii rutieri o invata la cursurile de formare profesionala si care face parte din bibliografia obligatorie ptr. examenele pe post. Ulterior majoritatea "uita" ceea ce au invatat la scoala si se apuca de abuzuri (unii din prostie, altii cu buna stiinta)...
Cei care inca accepta asa zisele controale de rutina sunt doar niste sclavi ceausisti care habar nu au de legi, Constitutie, Drepturile si Libertatile Universale, etc ...
Tu ai aterizat din Coreea de Nord , esti jandarm sau ai vazut prea multe filme cu pac pac?

CatalinCD a scris:

Politistul trebuie decorat !
... hai sa nu mai platim de maine nimic ce nu are bon fiscal...

A crezut ca e o gluma ! HA ! tzeapa, era pe bune

a. la inceputul calatoriei nu a observat ca ap. de taxat nu merge ? = a devenit complice la evaziune !
b. daca se considera nevinovat, de ce fugea ? de bratul lung al legii...?



Nici in SUA politistul nu are dreptul sa impuste persoane care fug de politie, daca nu sunt infractori sau daca nu este in legitima aparare...
Răspuns la discuția Jignirea organelor de politie
Ar trebui totusi sa ne informati in baza carei legi v-au sanctionat. Scrie in PV legea articolul etc...

Tommi a scris:

Bună ziua, în cursul zilei de astăzi am întrebat un coleg aflat pe partea cealaltă de drum "gaborii zic ceva dacă traversez pe aici", o mașină de politie aflata în preajma a venit la mine și mi-au spus ca i-am jignit și mi-au aplicat o amenda de 1000 de lei. Sunt curios dacă nu cumva e abuz de putere având în vedere ca nu m-am adresat lor ci discutam cu prietenul., și dacă nu pot contesta amenda.

Răspuns la discuția Autorizatie protest
Excesul de zel in legislatie cred ca se numeste abuz...

kres a scris:

Cum spuneam mai sus, daca mitingul se autorizeaza legal, nu va expuneti la nimic atata timp cat timp lumea sta intr-un spatiu delimitat cu jandarmi in jur si striga ceva (situatia ideala).

Nu veti putea controla insa oamenii care vin si pleaca din zona de protest, momentul cand vor dori sa ocupe un bulevard (act ilegal) precum si iscarea unor altercatii cu Jandarmeria (dispute, imbranceli - lucruri comune la majoritatea manifestatiilor).

Si atunci, in functie de faptele petrecute (ocupat bulevard, aruncat cu pietre in Jandarmerie, lovit masini sau oameni nevinovati pe strada, etc., etc, etc.) si de excesul de zel al Jandarmeriei, sau a unor sefi de acolo, va puteti trezi acasa cu un proces-verbal de contraventie.

Art. 3
Nu trebuie declarate in prealabil adunarile publice al caror scop il constituie manifestarile cultural-artistice, sportive, religioase, comemorative, cele ocazionate de vizite oficiale, precum si cele care se desfasoara in exteriorul sau in incinta sediilor ori a imobilelor persoanelor juridice de interes public sau privat. In cazul in care organizatorii adunarilor publice nesupuse declararii prealabile detin indicii sau date ca desfasurarea lor s-ar putea solda cu acte de dezordine ori ca ar putea sa duca la manifestari violente, au obligatia sa solicite din timp primarilor, unitatilor de jandarmi competente teritorial si politiei locale sprijin de specialitate.

Citeste mai mult: [ link extern ]

Purtarea unui tricou/afis/pancarta/inscris unde se incadreaza in lege, la savarsirea sau proferarea mesajului?

Cabinete Asociate de practicieni in Insolventa Popa & Rus a scris:


Art. 2
Constituie contravenţie săvârşirea oricăreia dintre următoarele fapte, dacă nu sunt comise în astfel de condiţii încât, potrivit legii penale, să fie considerate infracţiuni:
1.săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, ameninţări cu acte de violenţă împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora sau a instituţiilor publice;