avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Activitate mihaela margarit

Activitate mihaela margarit

Cornel Vasile a scris:

mihaela margarit a scris:

Ati reusit sa rezolvati?Va rog sa-mi spuneti si mie unde este arhiva.Sanatate!

cautati aceeasi intreprindere?

Grup construcyii montaj nr 3,
Ati reusit sa rezolvati?Va rog sa-mi spuneti si mie unde este arhiva.Sanatate!
In urma unui accident rutier,dosarul celui care mi-a lovit si distrus masina,eu fiind ranita la picior si mana,60 de zile ingrijiri medicale,a fost clasat.Politia vrea sa ma scoata pe mine vinovata,ca am derapat si depasit linia continua,acrosandu-l pe celalalt autovehicul.Deci ii claseaza lui dosarul penal,urmand a-l examina pe al meu in continuare.Ce consecinte pate avea acest fapt? Ce pot pati,ex:amenda penala,suspendare carnet pe 30,60,90 zile.
danutz01 a scris:

Am achizitionat un autoturism SH in luna octombrie 2008 din Germania , pe care l-am inmatriculat in Romania in luna decembrie 2008.La acea data am platit o taxa de prima inmatriculare cu cateva zile inainte ca aceasta sa se tripleze.Mai pot recupera in instanta contravaloarea acelei taxe?cum procedez?multumesc anticipat!!
In aceasi situatie sunt si eu....am adus masinile din Germania chiar cand au schimbat taxa si a trebuit sa merg iar acolo sa-mi iau alte numere ca sa pot circula.Taxa am platit-o in 2009(pe baza documentatiei depuse a elementelor de calcul prevazute de O.U.G.a guvernului nr.50/2008).Am inteles ca termenul de prescriptie este de 5 ani.Am citit undeva ca deja a trecut...eu am sa incerc sa recuperez acesti bani deoarece consider ca mi s-a facut o nedreptateX-(
Din informatiile mele doar catva avocati au castigat aceste procese....din moment ce exista mai multe precedente statul este obligat sa ne returneze banii...slava Domnului eu am muncit la greu pentru aceasta taxa.Sper ca orice avocat cu experienta poate castiga in aceasta cauza.Nu sunt de specialitate dar nu mi se pare o mare filozofie...
Eu am o propunere ca toti ce au platit aceasta taxa sa ne adresam justitiei cat mai rapid...intrebare:care este primul pas?Sa facem o cerere de restituire a taxei mai intai si apoi sa apelam la un avocat?Nu ne putem reprezenta fara?Eu i-as instiga pe toti cei in cauza din jud. Calarasi sa ne intalnim in fata trezoreriei din Oltenita la o data stabilita si sa-i bombardam cu cereri de restituire.Dupa aceea sa introducem actiunile la instanta.Haideti sa actionam!
Am platit taxa pentru 2 autoturisme cumparate din Germania in 2008.Intentionez sa recuperez acesti bani.Va rog sa ma informati si pe mine,cei ce doresc sa actioneze in instanta formalitatile si sa posteze actiunile pentru a face un schimb de informatii.Succes celor curajosi!