avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Suspendare carnet conducere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Suspendare carnet conducere

In urma unui accident rutier,dosarul celui care mi-a lovit si distrus masina,eu fiind ranita la picior si mana,60 de zile ingrijiri medicale,a fost clasat.Politia vrea sa ma scoata pe mine vinovata,ca am derapat si depasit linia continua,acrosandu-l pe celalalt autovehicul.Deci ii claseaza lui dosarul penal,urmand a-l examina pe al meu in continuare.Ce consecinte pate avea acest fapt? Ce pot pati,ex:amenda penala,suspendare carnet pe 30,60,90 zile.

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu lovire pieton user551 user551 Am fost implicat intr-un accident rutier eu fiind vinovat de producerea acestuia. Mai exact am lovit din spate un autoturism care oprise la trecerea de ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare certificat medico-legal in urma unui accident burclaudiu burclaudiu Eu, biciclist, am fost accidentat de un conducator auto, am sunat la 112, a venit ambulanta si politia eu avand umarul dislocat si niste vanatai si zgarieturi ... (vezi toată discuția)
Intrebare accident rutier talex talex In februarie 2008 am avut un accident rutier in care eu sunt vinovat. Circulam in afara localitatii cu 70Km/h (intr-o zona cu limita de 60km/h) cf. expertizei ... (vezi toată discuția)