avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Activitate Alexandra-C13

Activitate Alexandra-C13

Buna ziua.Am o nelamurire.Eu am interdictie pe teritoriul Frantei pt o perioada de 3 ani.As dori sa stiu daca acest lucru ma impiedica sa parasesc Romania,deoarece as vrea sa plec in Germania(in vizita la cineva),dar nefiind granita intre Germania si Franta as vrea sa stiu daca as putea intampina probleme de orice natura la iesirea din tara.Multumesc.
Răspuns la discuția citatie-neprezentare
am verificat acum actele si nu se specifica clar niciunde ca nu am avut si interdictie pe teritoriul Frantei,din pacate ,dar ei m-au judecat acolo si pt aceasta interdictie si nu mi-a fost acordata...nu stiu ce sa mai fac ma gandesc serios sa nu am mai duc deloc pe data de 8 aprilie.Credeti ca daca nu am mai duc se intampla ceva?adica se emite amenda sau pur si simplu ma judeca in lipsa si gata ?
M-am prezentat la tribunal in legatura cu acea citatie pe acre am primit-o pe numele meu in legatura cu acea interdictie pe teritoriul Frantei;le-am explicat ca eu am mai fost o data judecata pt.interdictie pe teritoriul Frantei chiar de catre francezi si ei nu mi au dat interdictie si le-am spus ca nu mi se pare normal sa ma judece si romanii pt un lucru pt care eu deja am fost judecata chiar de catre francezi (eu nesavarsind nici o fapta infractionala pe teritoriul Romaniei)asa ca au hotarat sa ma amane pana pe data de 8 aprilie,iar eu pana la acea data trebuie sa depun documentele pe care le am de la tribunalul din Franta unde nu scrie nicaieri ca mi s-a acordat interdictie in acea tara.Problema este ca nu am inteles exact unde pot depune acele copii legalizate dupa documentele din Franta.Imi puteti spune si mie unde se depun aceste documente incat sa poata aparea la dosar pana pe 8 aprilie cand ma voi prezenta din nou?
Eu nu doresc o suspendare a judecatii,eu doresc sa fiu judecata cat mai repede sa se termine odata cu tot procesul acesta,dar in acelasi timp nu vreau sa ma duc din diverse motive.Si pe mine ma interesa ce se intampla daca nu ma prezint?ma judeca in lipsa si gata sau se intinde procesul?si in cazul in care nu trimit acea cerere ce se poate intampla este grav?sau nu are nici o importanta?
am si eu o rugaminte,am primit o citatie de la TRIBUNALUL BUCURESTI in calitate de parat in proces cu directia generala de pasapoarte in calitate de reclamant pentru fond-limitarea exercitarii dreptului la libera circulatie in strainatate Franta.Si la sfarsitul citatiei scrie ca in caz de neprezentare a partilor judecata se va face in lipsa daca se solicita in scris acest lucru.Intrebarea mea este ce trebuie sa scriu in aceasta solicitare(deoarce nu vreau sa ma prezint si nu pot)si unde trebuie sa o trimit exact ca sa ajunga,care este adresa pe care trebuie trimisa aceasta solicitare?Credeti ca daca o trimit luni(09.03.2009) ajunge pana pe 11.03 cand ar trebui defapt sa am prezint la tribunal?
Se va judeca daca voi avea sau nu interdictie pe teritoriul Frantei.Si am intrebat in cazul in care nu am prezint ma judeca in lipsa sau ce se va intampla?
Buna ziua,
Sunt citata pt limitarea exercitarii dreptului la libera circulatie in strainatate-Franta,pt luna martie la Tribunalul Bucuresti,as dori sa va intreb ce se poate intampla in cazul in care nu ma prezint?Eu am fost judecata in Franta si pt fapta savarsita dar si pt interdictie pe teritoriul tarii respective si Tribunalul de acolo nu mi-a dat interdictie ci,dimpotriva mi s-a spus ca ma pot intoarce oricand in acea tara.Dar cand am ajuns in Romania am primit aceasta citatie si acum trebuie sa ma prezint la Tribunal.Va rog sa imi spuneti ce se poate intampla in cazul in care nu ma prezint?Si daca ma prezint este obligatoriu sa fiu reprezentata in fata instantei de o persoana juridica pt aceasta judecata-interdictie?
Va multumesc frumos si astept cat mai repede un raspuns din partea dvs.