am si eu o rugaminte,am primit o citatie de la TRIBUNALUL BUCURESTI in calitate de parat in proces cu directia generala de pasapoarte in calitate de reclamant pentru fond-limitarea exercitarii dreptului la libera circulatie in strainatate Franta.Si la sfarsitul citatiei scrie ca in caz de neprezentare a partilor judecata se va face in lipsa daca se solicita in scris acest lucru.Intrebarea mea este ce trebuie sa scriu in aceasta solicitare(deoarce nu vreau sa ma prezint si nu pot)si unde trebuie sa o trimit exact ca sa ajunga,care este adresa pe care trebuie trimisa aceasta solicitare?Credeti ca daca o trimit luni(09.03.2009) ajunge pana pe 11.03 cand ar trebui defapt sa am prezint la tribunal?
Cerea este simpla in sensul ca subsemnatul cu datele d-voastra solicit judecata in lipsa in dosarul nr..., cu termen la data...
ca sa ajunga la timp trebuie sa o trimittei prioripost.
in schimb, in calitatea in care o aveti de parat nu vad pentru ce v-ar interesa sa trimiteti, caci poate aveti sansa sa se suspenda judecata.
Eu nu doresc o suspendare a judecatii,eu doresc sa fiu judecata cat mai repede sa se termine odata cu tot procesul acesta,dar in acelasi timp nu vreau sa ma duc din diverse motive.Si pe mine ma interesa ce se intampla daca nu ma prezint?ma judeca in lipsa si gata sau se intinde procesul?si in cazul in care nu trimit acea cerere ce se poate intampla este grav?sau nu are nici o importanta?
Cel mai simplu ar fi sa va angajati avocat.Asa nu ati mai avea batai de cap si ati fi informata cazual.
Daca nu va prezentati nu se intampla nimic pt ca e proces civil.