avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Activitate flaner

Activitate flaner

Buna ziua!
Intrebarea mea este ca cat este salariul unui bibliotecar cu studii superioare(Istorie-Biblioteconomie), vechime 3 ani, gradul II, intr-o biblioteca oraseneasca, cu toate sporurile incluse.
Multumesc.
Răspuns la discuția incadrare bibliotecar
Buna ziua!
Bine, postul poate fi ocupat si cu alte studii, dar daca studiile ei sunt de alt profil, nu ar trebui sa fie incadrat cu studii medii?Este corect incadrat cu studii superioare?
Buna ziua
intrebarea mea ar fi daca cineva cu studii superioare in teologie-asistenta sociala este incadrat legal ca bibliotecar cu studii superioare la o biblioteca publica?
care sunt legile care se aplica in aceasta situatie?
Va multumesc.
Răspuns la discuția bibliotecari
Biblioteca este sub tutela consiliului local, si al bibliotecii judetene.
Discuție bibliotecari
Buna ziua!
Am si eu o problema. Am terminat la UBB Cluj, Facultatea Istorie-Filosofie, specializarea Istorie-Biblioteconomie, si lucrez la biblioteca, incadrata ca bibliotecara. Colega mea are si ea studii superioare, dar nu in domeniu, si are un curs de calificare in domeniul biblioteconomic, si tot ea detine functia de sef serviciu. As vrea sa stiu daca eu am studii superioare de lunga durata in domeniu, nu eu ar trebui sa am functia de sef serviciu? Daca exista vreo lege pe tema aceasta va rog sa-mi transmiteti.
Astept raspunsul dumneavostra.
Multumesc anticipat!
Discuție bibliotecari
Sunt bibliotecar , si sunt incadrata in gradul II de trei luni. Dupa cat timp se poate obtine gradul I, si cum se procedeaza?
Am absolvit facultatea de Istorie-Filozofie avand specializarea Istorie-Bibliologie si Biblioteconomie. Sunt angajata intr-o biblioteca oraseneasca. Lucrez de 9 luni. Cat ar trebui sa fie salarul de incadrare? Colega mea lucreaza la biblioteca de trei ani, si preimeste sporul de conducere, chiar daca nu are studii superioare in domeniu. intrebarea mea ar fi ca daca eu am studii superioare in domeniu nu eu ar trebui sa am dreptul la acest spor de conducere?