Buna ziua!
Am si eu o problema. Am terminat la UBB Cluj, Facultatea Istorie-Filosofie, specializarea Istorie-Biblioteconomie, si lucrez la biblioteca, incadrata ca bibliotecara. Colega mea are si ea studii superioare, dar nu in domeniu, si are un curs de calificare in domeniul biblioteconomic, si tot ea detine functia de sef serviciu. As vrea sa stiu daca eu am studii superioare de lunga durata in domeniu, nu eu ar trebui sa am functia de sef serviciu? Daca exista vreo lege pe tema aceasta va rog sa-mi transmiteti.
Astept raspunsul dumneavostra.
Multumesc anticipat!
Posibil ca pentru functia de sef de serviciu sa nu se solicite studii superioare de specialitate in cazul bibliotecilor .... depinde si al carui serviciu este numita ca sef colega dvs.
1. S-ar putea ca pentru postul de sef serviciu sa fie necesara si o vechime anume.
2. Daca pentru postul de sef serviciu sunt doua alternative de conditii de ocupare (studii superioare de specialiate sau studii superioare plus un curs de specialitate) inseamna ca actuala sefa de serviciu ocupa legal postul.
3. Luati legatura cu cine v-a semnat contractul individual de munca si cereti sa vedeti actele normative necesare.
Salariu de bibliotecar
flaner
Am absolvit facultatea de Istorie-Filozofie avand specializarea Istorie-Bibliologie si Biblioteconomie. Sunt angajata intr-o biblioteca oraseneasca. Lucrez de ... (vezi toată discuția)
Bibliotecar
alinus1128
Buna ziua,
Avem un angajat la Biblioteca oraseneasca pe postul de conservator carte III studii medii ce a obtinut diploma de Bibliotecar studii medii, insa ... (vezi toată discuția)