avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Activitate vasiluca claudia

Activitate vasiluca claudia

Buna ziua! Locuiesc la oras si as dori sa stiu care este cadrul legal pentru cresterea si comercializarea gainilor si a derivatelor acestora(oua pt. consum,oua pt. clocit si pui scosi la incubator),in calitate de persoana fizica? Va multumesc din tot sufletul pentru raspuns!
Buna ziua ! As dori sa aflu ce trebuie sa platesca proprietarul , la notariat,atunci cand vinde o locuinta ,si daca,in afara de notariat mai sunt si alte plati(de ex. impozit pt. suma incasata de la cumparator).Va multumesc anticipat.
SOTUL MEU A PRIMIT O SCRISOARE DE LA CASA DE PENSII,PRIN CARE I SE ADUCE LA CUNOSTINTA CA TREBUIE SA INAPOIEZE O SUMA DE BANI PRIMITA IN PERIOADA 2005-2009.CUM SE PROCEDEAZA? SE INAPOIAZA TOATA ODATA SAU IN RATE,SI DACA DA ,SE APLICA SI VREO PENALIZARE SAU SE OPRESTE SUMA STABILITA IN FIECARE LUNA,PANA LA ATINGEREA SUMEI RESPECTIVE?
am discutat cu un arhitect pt. realizarea unui proiect pt.obtinerea unei autorizatii de construire.in ce mod ma pot asigura ca acesta va duce treaba pana la capat ,ca pot avea incredere sa-i dau banii,in concluzie ca este de buna credinta? va multumesc !
ROG FRUMOS,DACA STIE CINEVA UN NOTARIAT IN BUCURESTI (DE PREFERAT IN SECTORUL 2) CARE ESTE DESCHIS SAMBATA SA-MI SPUNA SI MIE! AM NEVOIE URGENT SI NU GASESC! VA MULTUMESC!!!
BUNA SEARA! AM NEVOIE URGENTA DE ANEXA LA HOTARAREA DE URGENTA 400/2001! MA POATE AJUTA CINEVA? ADRESA MEA DE E-MAIL ESTE:claudia.vasiluca@gmail.com VA MULTUMESC ANTICIPAT!