avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Activitate alynabica

Activitate alynabica

va rog sa-mi dati si mie un sfat! am lovit noaptea o caruta pe care nu am vazut-o deoarece nu avea nici un element reflectorizant, mentionez ca din fata circula un autobuz , aveam si eu si el faza scurta.Carutasul a fugit, am reusit sa il ajung cu o alta masina care a oprit si apoi la politie el a primit amenda de 500 ron iar eu am ramas cu masina busita.
Ce sanse am sa-mi recuperez paguba in instanta daca respectivul este un pusti de 19 ani si nu are niciun venit sau proprietate din cate am aflat si nici nu este de buna credinta ?
va multumesc!
Discuție datorii fisc
exista vreo sansa sa se prescrie datoriile la financiar pt o firma srl(contributii)?
am vreo sansa sa recuperez tva-ul de la stat? si in ce conditii?
multumesc.
Răspuns la discuția cec refuzat la plata
dar cu preturile de astazi nu cred ca putem lua pe toate activle bani suficienti pentru acoperirerea pasivului.
care este ordinea? de exemplu daca avem girat un apartament pentru creditul de la banca, aceasta vinde prima data apartamentul si apoi ia si din vanzarea de active de pe firma sau mai intai ia ce poate dupa firma si apoi scoate la licitatie apartamentul.
si cam cat dureaza procedura?
buna ziua,
va rog sa-mi spuneti si mie care este pedeapsa pentru o fila cec refuzata din lipsa disponibil lasata garantie la un contract. situatia de fata este datorita faptului ca nu am primit la randul nostru o suma de bani care ne-a pus in imposibilitatea de a ne mai putea desisfasura activitatea in continuare.
problema este ca nu avem de unde sa achitam si mai avem un cec in circuit dar pe care oricum nu putem sa-l achitam(si la acesta din urma s-au facut plati si a fost lasat tot ca si garantie).
sotul meu este administratorul unic si l-a dat in judecata pe cel care trebuia sa-i dea bani lui dar pana acu nimic, judecata dureaza de vreo 8 luni, timp in care noi nu am mai desfasurat nicio activitate din lipsa de disponibil iar valoarea la primul cec este de 8000 ron iar la cel de-al doilea de 44.000.
pt primul are sesizare la politie.
ce ne sfatuiti?
sa cerem insolventa?
va multumesc.
Răspuns la discuția executare cec
si daca depun plangere penalace i se intampla? e obligat sa-mi dea banii saui doar e arestat?iar in cazul lichidatorului ce pot sa fac , ma inscriu dar daca nu mai are bunuri ce mi se da sau pot sa recuperez ceva?
Discuție executare cec
buna ziua,
ce pot sa fac daca mi s-a refuzat un cec si firma respectiva nu mai are niciun bun , am inteles ca firma nu mai are nici activitate si ca probabil va fi declarat falimentul.ce pot sa fac in acest caz? multumesc
Discuție inchidere srl
cum fac sa inchid un srl si sa ma coste cel mai putin, firma mai are in prezent contract pe 2 ani la telefon si un credit pe care nu mai avem de unde sa-l platim.
va multumesc
Răspuns la discuția bilet la ordin refuzat
si daca are leasing la masina pe care il plateste cu op nu am sanse sa-mi plateasca?
Răspuns la discuția bilet la ordin refuzat
de ce procedura insolventei este periculoasa?