avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Activitate adina24

Activitate adina24

multumesc mult
am si eu o intrebare daca nu va deranjez eu lucrez in strainatate cu contract de munca si acum sotia mea este insarcinata in prima luna,as vrea sa stiu daca pot sa beneficiez de indemnizatia pt cresterea copilului.eu lucrez de 2 ani in strainatate si as vrea sa stiu daca pot beneficia in tara multumesc mult
Răspuns la discuția calcul somaj
buna !as vrea sa ma lamuriti si pe mine daca se poate?am un prieten care a lucrat in strainatate cu contract de munca timp de 3 ani la aceeasi firma,iar in august 2009 vrea sa se intoarca in tara pt motive personale.as vrea sa stiu daca se intoarce in tara si nu isi gaseste loc de munca poate lua somaj avand in vedere ca a lucrat cu contract in italia.si daca se poate trebuiesc acte de la angajatorul din italia?multumesc mult!la revedere
Răspuns la discuția indemnizatie pt crestere copil
multumesc frumos o zi buna!:luck:
Răspuns la discuția indemnizatie pt crestere copil
buna! am si eu o nelamurire daca se poate sa imi raspundeti eu am lucrat fara carte de munca si acum sunt insarcinata in prima luna as vrea sa stiu daca imi platesc eu cartea de munca pot beneficia de indemnizatia pt cresterea copilului si daca se poate , se poate plati cartea de munca cu cateva luni inapoi va multumesc mult