Lucrez pt o persoana importanta in Romania,sunt secretara, de foaarte multe ori ma jigneste, (idioata, batuta in cap,etc)...ce e de facut? exista vreo lege care s ama ajute??:((
Buna ziua, de curand am primit preaviz de 20 zile,motivul: reorganizare, probleme financiare ale firmei..etc...problema este ca eu nu as mai vrea sa stau program full time(8-17) in aceasta perioada ci 4 ore..chiar daca dureaza 1 luna aproape..este posibil? legal? :((
dupa cat timp de neplata a intretinerii ,sau , la ce suma neplatita administratia blocului are dreptul legal sa dea in judecata locatarii?exista o lege in acest sens? va rog, multumesc multX-(
deci proprire inseamna ca i s-au blocat banii ? nu i s-au luat de catre primarie? deci daca plateste din amenzi i se elibereaza banii in cont, adica ii poate scoate? va rog mult, lamuriti-ma, nu am cunostinta de astfel de termeni.
Azi dimineata,sotul meu a primit o suma de bani in contul personal,la ora 12 s-a dus sa scoata banii, de la banca i s-a spus ca banii au fost in cont la ora 11, iar la ora 12 nu mai era nici un ban, (banca BCR)si i-a dat un extras cu 0 lei pe care scria ceva de la primaria sect. 4 , ca i s-au oprit banii din cont pt amenzi neplatite, e legal? ce putem face?= Multumesc
lucrez la o firma de 4 luni si as dori sa stiu de cata vechime este nevoie pt a primi salariu,sau bani de la stat , nu situ exact cum este, daca raman insarcinata?