avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Activitate ghiul

Activitate ghiul

este posibil ca noul "sef sa doreasca aceeasi angajati ca si predecesorul sau? au fostii salariati anumite drepturi?
Răspuns la discuția Solicitare fise post
sal...ati uitat de mine..vreau si eu pls fisa de post inginer tehnolog.....mc anticipat:(:">:">
Răspuns la discuția fise post
salut! as dori si eu fisa de post pentru un inginer tehnolog care lucreaza in productie! multumesc anticipat.
am vazut fisa inginerului pe sectia de control..eu as dori productie......:">:">
multumesc! sa inteleg ca daca plec de la firma..cartea mea de munca va fi intr-un final platita???ce dezavantaje sunt? ce drepturi imi vor lipsi dc aceasta carte nu mi-a fost platita.......spitalizare?etcc.....
e primul meu job..sunt inginer la o fabrica de aprox 8 luni....de 4 luni patronul nu ne mai plateste cartile de munca...din cauza problemelor financiare.....este cam in prag de faliment...vreau sa mai raman la firma ..dar cum ramane cu a mea carte de munca?dc intra in faliment..cartea cand va fi platita?dureaza mult o astfel de procedura?(falimentul) ce ma sfatuiti ..sa ma duc sa-mi platesc eu cartea??:((:((:((:((