cardul dv. este eliberat de o I.F.N. care si-a schimbat denumirea de mai multe ori. "contractul" incheiat de dv. este in 2005 ,deci exista o portita de scapare,dar trebuie sa luati legatura cu un avocat , pt ca nu are titlu executoriu .
nu am inteles daca e vorba de o excutare silita incuviintata de tribunal sau o somatie trimisa de la o firma de recuperari ?
azi am avut al 2 lea termen , am facut cerere de suspendare a executarii ,iar IFN-ul a venit cu o intampinare... am termen pe 31.05.2013
Va rog, sa-mi spune-ti daca o lege noua se poate aplica la un contract care era deja in derulare?
Adica, contract incheiat cu IFN-ul in dec.2005 poate fi cu titlu executoriu cum arata O.G. 28/2006 art.45 si LEGEA 93/2006 art.52
Buna ziua !
O oarecare I.F.N. si-a schimbat denumirea. Legal era sa-si anunte clientii si sa faca probabil un act aditional la contractul incheiat intre cele doua parti.Faptul ca ei nu au facut asta este in favoarea mea ? Eu am contractul incheiat pe vechea denumire si am executare silita facuta pe noua denumire. Poate cineva din domeniul juridic sa dea un punct de vedere, ce as putea sa fac, cum trebuie sa procedez ?(termenul de depunere a contestatiei este depasit). Va multumesc anticipat
am vorbit cu un avocat si era foarte simplu...
in contestatie , nu recunosc SC care mi-a facut executarea pt ca are alta denumire fata de cea care intocmit asa zisul "contract".
nu e vorba de preluare creante. efectiv are alta denumire...
Va multumesc ,foarte mult !
Nu este o suma mare, dar nu mai vreau sa le dau bani la niste "camatari" cu acte in regula...
o I.F.N. ,renumita pentru "CREDIT DOAR CU BULETINUL"...
va rog respectuos daca pote cineva sa ma ajute :
cum se intocmeste contestatia ?
ce trebuie sa cuprinda ?
pot sa o fac eu sau trebuie facuta de un avocat ?
cererea de executare a fost introdusa pe 29.01.2013 si admisa pe 31.01.2013
va multumesc