avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contract incheiat cu un IFN , executat de acelasi IFN ...
Discuție deschisă în Executare silită

Contract incheiat cu un IFN , executat de acelasi IFN dupa ce si-a schimbat denumirea, ma ajuta in vreun fel ?

Buna ziua !
O oarecare I.F.N. si-a schimbat denumirea. Legal era sa-si anunte clientii si sa faca probabil un act aditional la contractul incheiat intre cele doua parti.Faptul ca ei nu au facut asta este in favoarea mea ? Eu am contractul incheiat pe vechea denumire si am executare silita facuta pe noua denumire. Poate cineva din domeniul juridic sa dea un punct de vedere, ce as putea sa fac, cum trebuie sa procedez ?(termenul de depunere a contestatiei este depasit). Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: clautugui , utilizator 14:21, 11 Martie 2013
faceti contestatie la executare imediat , dupa care actionati in instanta Firma pt daunele civile ce decurg in urma necomunicarii catre dvs ... etc. Angajati un avocat .
termenul de depunere a contestatiei este depasit
Denumirea schimbata a societatii creditoare nu va fi in avantajul dvs. Este ca si cum o femeie isi schimba numele de familie, asta inseamna ca trebuie sa anunte toate persoanele cu care are incheiate contracte? Am intalnit situatii de genul acesta si instanta la incuviintare cere lamuriri cu privire la schimbarea denumirii, iar cand aceastea sunt oferite (extrase de la Reg. Com., actul aditional la cel constitutiv etc.), se incuviinteaza executarea. Deci, pe dvs nici nu va afecteaza nici nu va ajuta acest aspect. Dvs sunteti in drept sa formulati contestatie, insa parerea mea este ca pierdeti timp si bani, iar rezultatul va fi acelasi. Alegerea va apartine...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume firma nicoleta_blu nicoleta_blu Buna ziua, Spuneti-mi, va rog, ce trebuie sa fac cu contractele de munca in cazul unei firme care si-a schimbat denumirea. Notificare pt fiecare angajat sau ... (vezi toată discuția)
Prelungirea unui contract de prestari servicii Valentina Ionescu Valentina Ionescu Exista un contract de prestari servicii, in care se specifica, la capitolul \"Durata contractului\", ca acesta se prelungeste automat (pe cate un an) daca nici ... (vezi toată discuția)
Ctr de munca pe denumirea veche a societatii?? adela05 adela05 Buna ziua, Societatea la care eu am CIM si-a schimbat denumirea de 2 ori de la data incheierii contractului meu de munca. Noua nu ni s-a facut nici un act ... (vezi toată discuția)