Vreau sa va spun ca am cerut ordonanta presedentiala-care va avea loc in data de 10 aprilie(martori 2 vecini).Ieri 31 martie am avut prima infatisare ,la care s-a prezentat si dansul si in principiu a fost de acord cu divortul, spunand ca va pleca de azi 1 aprilie.Acasa a inceput sa-mi spuna ca sa nu ma bucur asa tare, ca a fost de acord cu divortul ca pe data de 28 aprilie cand va avea urmatoarea infatisare vine cu martori.Din partea mea s-a citat 2 martori. Din partea lui nici unul.Acum el poate sa vina in 28 aprilie si sa ceara iar amanare?De plecat nu a plecat si cand l-am intrebat de ce nu pleci ,ca asa ai spus la tribunal , mi-a raspuns ca mai are dreptul sa stea pana in data de 8 aprilie.Are voie sa stea pana atunci?In ceea ce priveste discutia cu seful lui-acesta a sesizat superiori -urmeaza sa vedem ce masuri se vor lua(pana atunci cred ca i-a spus sa stea deoparte de mine ,pana la divort-nu mai da in mine -dar in continuare imi adreseaza cuvinte jicnitoare).Abia astept sa se termine povestea asta.
Multumesc.Plec ca am fost chemata de seful lui la politie.
Am si o sora in oras care stie de acestasituatie, poate sa-mi fie martora?
Am sa rog o prietena, sau vecini sa ma sprijine in acest sens cred ca si ei s-au saturat de atata galagie, Multumesc tuturor.:((
Vecini nu vor sa se pronunte, dar copii pot.E suficient in acest caz?Multumiri d-lor care mi-au raspuns.
Sunt in divort cu sotul meu ,care este si angajatul politiei.Aseara ma injurat in tot felul si ma lovit, mi-a luat actele (un chitantier de la serviciu) , telefonul mobil, si cand i-am spus sa mi-l inapoieze dansul imi vorbea urat si dadea in mine.El si-a ascuns telefonele mobile ale dansului si ma acuza ca eu i le-a fi luat sa le pastrez ca proba cum ca are mesaje cu o femeie ceea ce nu-i adevarat-ca si proba pot cere un desfasurator nu-mi trebuie neaparat telefoanele lui.Am sunat la politie si am depus declaratie impotriva lui in acest sent ,cu mentiunea ca dansul m-a mai lovit si in data de 12.02.2009, dar nu am depus plangere de frica ca ma tot ameninta., ca ma omoara.Vreau sa cer ordonanta presidentiala de evacuare a acestiua pana la terminarea procesului-noi locuim in apartament ANL-cu repartitia pe numele meu,iar in cererea de divort am cerut si retribuirea contractului .Cati /ce martoti imi trebuie sa pot cere evacuarea.E suficient copilul nostru major de 18 ani?Mai avem inca un minor de 15 ani.Multumesc .
In momentul contractari primului credit de 20000 euro, eu aveam un credit de la CEC-de nevoi personale prin SELLGROS pentru achizitii electrice(aragaz electric, hota, cuptor microunde, etc)iar sotul meu avea un credit tot de nevoi personale de la BCR si inca un credit de nevoi personale de la Raiffaisen. Creditul de 20000 euro a fost facut cu refinantare la creditul sotului meu de la BCR, numai cu conditia ca ,eu sa lichidez crditul de la CEC, pentru ca altfel nu ne incadram cu salariile.Ne-a dat sora mea suma respectiva ,ce era de dat la CEC de 7000 ron, si astfel am primit creditul cu refinantarea.Din acesti bani am cumparat o masina de 5000 euro, restul banilor i-a folosit sotul meu in Germania pentru ca s-a dus sa achizitioneze un microbuz si i s-a stricat la intoarcere prin Austria.A platit tractatul masini inapoi in Germania, cazarile la hotel, si si-a recuperat inapoi numai o parte din suma ce-a dat-o pe microbuz in urma comisiei din Germania.Inapoi s-a intors cu foarte putini bani pe care i-a investit intr-o alta afacere-vanzare legume si fructe pe piata(taraba)-obtinand un certificat de producator de la un var de-a lui.La 6 luni a venit banca Raiffaisen cu o oferta ca poate banca sa-i acorde mai multi bani pe creditul pe care deja il avea, asa ca el a mai scos fara sa-mi spuna acei 10000 euro din care si-a achizitionat un microbuz cu 7000 euro, restul banilor au fost cheltuiti pe fel si fel de alte datori ale lui. Mie mi-a spus numai cand a achizitionat microbuzul ca a facut acest credit si asta ptr ca l-am intrebat de unde ai avut bani ptr el.La scurt timp a facut si un CAR-pe numele unui coleg de serviciu de 2000 ron, CAR-UL oprindui-se din salar la servici.El a avut timp de cateva luni un salar net de 1200 ron, din vina lui.(se poate demonstra venitul lui net in aceasta perioada)Afacerea cu legume nu merge, si la banci trebuie sa dam lunar 345 euro+206 euro/luna, pentru ca asa a vrut el .In acest caz tot eu sunt de vina pentru toate acestea?Si tot trebuie sa impartim jumatate -jumatate ambele credite???Toate aceste datorii sunt din vina sotului meu, Eu singura nu-mi puteam pemite un credit mai mare de 8000ron, din cauza salarului. Stiu ca este o situatie extram de complicata si vreau sa stiu cum ies din aceasta situatie. Multumesc anticipat.
Buna seara., Sa inteleg d-le Aurel Calauz ca ambele credite se impart intre noi, chiar daca eu nu sunt coplatitor la creditul al doilea de 10000 euro luat de sotul meu?Multumesc.
Buna seara din nou.Cui pot sa ma adresez de incalcarea aceasta a politistului?Cine poate lua masuri in acest sens?Multumesc.
E legal ca un politist in timpul liber sa vanda legume in piata ?Zice ca a facut rost de un certificat de producator.#-o