Sunt in divort cu sotul meu ,care este si angajatul politiei.Aseara ma injurat in tot felul si ma lovit, mi-a luat actele (un chitantier de la serviciu) , telefonul mobil, si cand i-am spus sa mi-l inapoieze dansul imi vorbea urat si dadea in mine.El si-a ascuns telefonele mobile ale dansului si ma acuza ca eu i le-a fi luat sa le pastrez ca proba cum ca are mesaje cu o femeie ceea ce nu-i adevarat-ca si proba pot cere un desfasurator nu-mi trebuie neaparat telefoanele lui.Am sunat la politie si am depus declaratie impotriva lui in acest sent ,cu mentiunea ca dansul m-a mai lovit si in data de 12.02.2009, dar nu am depus plangere de frica ca ma tot ameninta., ca ma omoara.Vreau sa cer ordonanta presidentiala de evacuare a acestiua pana la terminarea procesului-noi locuim in apartament ANL-cu repartitia pe numele meu,iar in cererea de divort am cerut si retribuirea contractului .Cati /ce martoti imi trebuie sa pot cere evacuarea.E suficient copilul nostru major de 18 ani?Mai avem inca un minor de 15 ani.Multumesc .
martori vecinii, prietenii carora v-ati plans.
faceti-i plangere penala pt. amenintare si lovire,
cautati sa mergeti la IML ca sa va scoateti certificat med. care sa ateste contuzile.
puteti obtine evacuarea sotului tulburent pana la sfarsitul divortului. consultati un avocat din localitatea dvs.
Buna ziua.Ca probe puteti folosi inclusiv sesizarile adresate organelor de politie si desigur audieri de martori.In acest caz copii pot fi martori.In opinia mea ar fi bine sa va angajati un avocat cu preizarea ca in situatia in care actiunea va fi admisa va veti recupera cheltuielile efectuate inclusiv cu angajarea avocatului
Eu sunt de parere ca nu este admisibila evacuarea pe calea ordonantei presedintiale, avand in vedere motivele aratate.
Dar prietenele dvs. care vin in casa si cunosc situatia nu vor sa depuna marturie?
Discutati neaparat cu un avocat. Multa putere, doamna!
eu am mai avut astfel de cazuri, contrar sustinerii Gabrielei sunt sanse sa-l evacuati, numai ca impreuna cu avocatul trebuie sa strangeti probele necesare.