Sunt in divort cu sotul meu ,care este si angajatul politiei.Aseara ma injurat in tot felul si ma lovit, mi-a luat actele (un chitantier de la serviciu) , telefonul mobil, si cand i-am spus sa mi-l inapoieze dansul imi vorbea urat si dadea in mine.El si-a ascuns telefonele mobile ale dansului si ma acuza ca eu i le-a fi luat sa le pastrez ca proba cum ca are mesaje cu o femeie ceea ce nu-i adevarat-ca si proba pot cere un desfasurator nu-mi trebuie neaparat telefoanele lui.Am sunat la politie si am depus declaratie impotriva lui in acest sent ,cu mentiunea ca dansul m-a mai lovit si in data de 12.02.2009, dar nu am depus plangere de frica ca ma tot ameninta., ca ma omoara.Vreau sa cer ordonanta presidentiala de evacuare a acestiua pana la terminarea procesului-noi locuim in apartament ANL-cu repartitia pe numele meu,iar in cererea de divort am cerut si retribuirea contractului .Cati /ce martoti imi trebuie sa pot cere evacuarea.E suficient copilul nostru major de 18 ani?Mai avem inca un minor de 15 ani.Multumesc .
Vreau sa va spun ca am cerut ordonanta presedentiala-care va avea loc in data de 10 aprilie(martori 2 vecini).Ieri 31 martie am avut prima infatisare ,la care s-a prezentat si dansul si in principiu a fost de acord cu divortul, spunand ca va pleca de azi 1 aprilie.Acasa a inceput sa-mi spuna ca sa nu ma bucur asa tare, ca a fost de acord cu divortul ca pe data de 28 aprilie cand va avea urmatoarea infatisare vine cu martori.Din partea mea s-a citat 2 martori. Din partea lui nici unul.Acum el poate sa vina in 28 aprilie si sa ceara iar amanare?De plecat nu a plecat si cand l-am intrebat de ce nu pleci ,ca asa ai spus la tribunal , mi-a raspuns ca mai are dreptul sa stea pana in data de 8 aprilie.Are voie sa stea pana atunci?In ceea ce priveste discutia cu seful lui-acesta a sesizat superiori -urmeaza sa vedem ce masuri se vor lua(pana atunci cred ca i-a spus sa stea deoparte de mine ,pana la divort-nu mai da in mine -dar in continuare imi adreseaza cuvinte jicnitoare).Abia astept sa se termine povestea asta.