Sunt in divort cu sotul meu ,care este si angajatul politiei.Aseara ma injurat in tot felul si ma lovit, mi-a luat actele (un chitantier de la serviciu) , telefonul mobil, si cand i-am spus sa mi-l inapoieze dansul imi vorbea urat si dadea in mine.El si-a ascuns telefonele mobile ale dansului si ma acuza ca eu i le-a fi luat sa le pastrez ca proba cum ca are mesaje cu o femeie ceea ce nu-i adevarat-ca si proba pot cere un desfasurator nu-mi trebuie neaparat telefoanele lui.Am sunat la politie si am depus declaratie impotriva lui in acest sent ,cu mentiunea ca dansul m-a mai lovit si in data de 12.02.2009, dar nu am depus plangere de frica ca ma tot ameninta., ca ma omoara.Vreau sa cer ordonanta presidentiala de evacuare a acestiua pana la terminarea procesului-noi locuim in apartament ANL-cu repartitia pe numele meu,iar in cererea de divort am cerut si retribuirea contractului .Cati /ce martoti imi trebuie sa pot cere evacuarea.E suficient copilul nostru major de 18 ani?Mai avem inca un minor de 15 ani.Multumesc .
Pe langa martori, eu zis sa maregeti si la medicina legala si sa va scoateti un certificat medico-legal care sa ateste leziunile sau contuziile produse in urma agresiunii.
Si faceti si o plangere la locul de munca. Nu o sa va omoare, fiti sigura de asta.
Eu cred ca o sa reusiti sa-l evacuati inainte de terminarea procesului....mai ales, daca retin eu bine, in apartamentul ANL respectiv stati cu chirie, iar dumneavoastra sunteti titularul contractului.
Mult succes.