Buna ziua,
as avea nevoie si eu de un sfat din partea unei persoane autorizate.
Eu impreuna cu logodnicul meu avem un mic magazin de instrumente muzicale si avem deschis si un site. Datorita volumului foarte mult de munca, am vorbit cu o persoana sa adauge produse pe site.
Problema este ca persoana respectiva ne-a spus subtil ca ar vrea sa deschida si el un site cu comert on-line, cu alte cuvinte un site cu comercializarea instrumentelor muzicale. Noi i-am oferit toate informatiile referitoare la furnizori, produse etc.
Ideea este ca noi am vrea sa facem un contract de confidentialitate, doar ca nu stim daca acest lucru este posibil fara contract de munca? Daca puteti sa ma lamuriti in aceasta privinta cum sa procedez?
Buna ziua,
am beneficiat de pensie de urmas timp de 5 ani si acum m-am angajat. As vrea sa stiu daca trebuie sa merg personal sa declar ca nu mai indeplinesc conditiile de acordare a pensiei de urmas sau autoritatile se autosesizeaza.
Si de asemenea as vrea sa stiu daca in cazul nu o sa mai fiu angajata o sa pot beneficia in continuare de pensia de urmas in conditiile in care urmez cursurile de masterat.
Multumesc anticipat.
pai da avem nume diferite, eu am numele parintilor mei adoptivi, si mama recasatorindu-se, are numele sotului actual, adica si numele "prietenului" meu, dar eu am ramas cu numele anterior al mamei.
multumesc de raspuns:)
buna,
am o nelamurire legata de casatorie si adoptie. Eu sunt adoptata, dar dupa ce tatal meu adoptiv a decedat, mama mea adoptiva s-a recasatorit si eu am inceput o relatie cu fiul sotului mamei mele adoptive si am dori sa ne casatorim. Aici ne impotmolim in sensul ca am aflat ca adoptia ar putea fi un impediment. daca vrea cineva sa ma lamureasca, sa imi spuna daca este legal sau nu as fi foarte recunoscatoare