Buna ziua,
Ma intereseaza, in ce context se mai pot ataca acte de succesiune, facute in baza unor acte nule?
Ca sa va explic concret: tatal meu, impreuna cu fratii lui, au dretul la 1/2 dintr-un imobil (casa si teren), care au fost detinute de tatal lui (bunicul meu) si fratele acestuia. Verisoarele tatalui meu au declarat ca nu mai sunt alti mostenitori, desii stiau ca nu sunt singurele motenitoare. Pentru a arata dreptul de proprietate al imobilului au aratat un act prin care fratele bunicului detine in proprietate acst imobil. Ulterior acestui act bunicul si fratele au devenit coproprietari, in proportie de 50% si 50%.
Ce se mai poate face in acest context?
Parti din imobil au fost deja vandute altor terti.
Multumesc!
Buna ziua,
Ma intereseaza daca exista posibilitatea de a achita partial penalitatile la impozitul restant pe masina, casa, teren, in momentul in care doresc sa achit integral restanta de impozit.
Dar in cazul in care eu nu am probe ca am lucrat acolo (decat o inregistrate audio) si marturia altor 2 colegi care au patit acelasi lucru. unul dintre ei avand contractul inregistrat la ITM.. Angajatorul are probe: caietul in care semnam prezenta in fiecare zi si casetele de la camerele de supraveghere.
Am facut sesizare la ITM si raspunsul a fost ca nu figurez in evidentele lor contract de munca la societatea respectiva si sa ma adresez instantei competente.
Ma voi adresa, dar ce siguranta am ca voi putea recupera sumele cuvenite cu adevarat? Cand am negociat salariul a spus 850 lei iar pe contract a pus 600 lei. Aceasta societate nu-si achita furnizorii si cumpara marfa din supermarketuri.Ca sa nu mai spun ca pe o colega a amenintat-o, daca mai vine sa-si ceara banii o sa puna tiganii pe ea sau o taie cu briceagul pe care-l detine dra. Dra , care culmea, este studenta la drept si doreste sa devina avocat sau procuror, si care a mai detinut o firma care este in momentul de fata in dizolvare.Aceasta firma nu a rezistat decat 2 ani. Furnizorii acestei firme o cauta pentru ca are datorii catre ei si nu reusesc sa recupereze nimic.
Cum pot eu proba ca am lucrat acolo in astfel de conditii??? Nu sunt singurul in aceasta situatie. Un angajat nu sta mai mult de 2 luni si jumatate. Si la marea majoritate nu face contract de munca. Va multumesc foarte mult.
Am lucrat la o societate comerciala o perioada de 3 luni si jumatate, non-stop. Dupa aproape 1 luna si jumatate angajatorul mi-a platit salariul pentru asa zisa perioada de proba. In urmatoarea luna, cand trebuia sa-mi plateasca salariul, mi-a spus sa mai am putina rabdare ca-mi da banii dupa o saptamana, lucru care nu s-a mai intamplat. Am facut reclamatie la ITM. Raspunsul a venit ca nu am carte de munca, asa cum a pretins angajatorul si ca daca vreau sa-mi recuperez banii trebuie sa dau angajatorul in judecata. Dar ei nici macar nu s-au deplasat la sediul societatii sa constate daca sunt nereguli sau nu. Angajatorul are si relatii politice si nimeni nu se poate atinge de el. Refuz sa cred ca este chiar asa. Acesta infiinteaza firme pe care le baga in faliment si nu-si achita datoriile catre furnizori, si angajeaza oameni pe care nu-i plateste. Nu este normal si as vrea sa stiu ce pot face . Cum pot sa dau societatea in judecata pentru recuperarea banilor pentru cele 2 luni lucrate si ne platite. Va multumesc foarte mult.