avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul la succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul la succesiune

Buna ziua,
Ma intereseaza, in ce context se mai pot ataca acte de succesiune, facute in baza unor acte nule?
Ca sa va explic concret: tatal meu, impreuna cu fratii lui, au dretul la 1/2 dintr-un imobil (casa si teren), care au fost detinute de tatal lui (bunicul meu) si fratele acestuia. Verisoarele tatalui meu au declarat ca nu mai sunt alti mostenitori, desii stiau ca nu sunt singurele motenitoare. Pentru a arata dreptul de proprietate al imobilului au aratat un act prin care fratele bunicului detine in proprietate acst imobil. Ulterior acestui act bunicul si fratele au devenit coproprietari, in proportie de 50% si 50%.
Ce se mai poate face in acest context?
Parti din imobil au fost deja vandute altor terti.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: joana , utilizator 12:18, 18 Septembrie 2013
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate actiona? stelianarotaru stelianarotaru O verisoara a tatalui meu , avand in posesie( nu se stie cum) actul de proprietate asupra unui teren ce a apartinut strabunicului( bunicul tatalui) a intrat ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune geany_n geany_n Detin o cota indiviza dintr-un imobil (300mp+casa). Celalalt coindivizar (bunicul meu)a facut un act de donatie si ulterior un contract de v-c pentru cota sa ... (vezi toată discuția)
Construirea unui imobil impreuna cu un minor milka007 milka007 DATE PROBLEMA: -familie: sot, sotie, copil minor -copilul : minor(17 ani) - rezultat din prima casatorie a sotiei. -tatal copilului decedat- copilul ... (vezi toată discuția)