avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Activitate cipri_comiati

Activitate cipri_comiati

Răspuns la discuția Infiintare firma cod CAEN 6619
Totusi exista o firma in cj. coinflux care functioneaza de vreo 2 ani...
Buna
Doresc sa infiintez o firma, iar unul din domeniile de activitate doresc sa fie intermedierea tranzactiilor financiare,
pe scurt vreau sa intermediez cumpararea de "monezi" virtuale (bitcoin, litecoin etc) si persoanele fizice,
De aproape o luna umlu de pe contabili si astia cam dau din umeri, ce am aflat este doar ca ma incadrez la codul CAEN 6619.
Vreau sa stiu in ce conditii pot sa-mi infiintez o firma in aceasta directie. ce implica din punt de vedere contabilicesc,,,, am nevoie de vreo aprobare speciala, BNR? Este ceva chiar complicat? toti contbilii de la mine din localitate fug de aceasta....
Multumesc!
Răspuns la discuția Recuperare taxa de poluare
sumigrene a scris:

iar prima transa ar fi in octombrie 2015 iar eu am depus actele ianuarie 2015.

Am castiagat si eu taxa,in 13 mai 2014, am depus actele pt restituirea banilor....si inca nimic!!!
Le-am facut o vizita prin Ianuarie, si mi s-a spus ca voi primi acasa o instiintare cand sa ma duc dupa bani,,,,,
Inca astept, poate imi vor face o surpriza si voi avea mai multi bani in vacanta :))
Răspuns la discuția termeni si conditii pt chirie
Va multumesc pentru raspunsuri si sfaturi, in cele din urma am reusit sa-mi fac contractul de inchiriere, a iesit ok, mi-am atins scopurile in contrac si totul a fost oky ;)

va multumesc pt ajutor!
Răspuns la discuția termeni si conditii pt chirie
Dat fiind faptul ca e forum cu avocati si consilieri juridici ma gandeam ca cineva ma poate ajuta....
themis a scris:

Cred că nici dumneavoastră nu mi-aţi spune cum să procedez, pas cu pas, pentru a-mi repara un aparat care face obiectul preocupărilor dumneavoastră profesionale.

Liviu S.Bordaş

Activez si eu pe forumuri din domeniul meu ( service gsm) iar daca un user cere ajutor il ajut si eu chiar si pas cu pas, doar e forum ,

multumesc oricum si imi cer scuze daca am fos indiscret pt ca am cerut un serviciu pt car in mod normal se plateste...
Multumesc
saluate,
doresc sa inchiriez un apartament si urmeaza sa inchei un contract cu proprietarul, am reusit sa negociez chiria la un pret convenabil , insa am cateva retineri, nu cunosc proprietarul l-am gasit din ziar si ma pot astepta la orice.
Am nevoie de sfatul dumneavoastra cu privire la contractul ce urmeaza sa-l inchei. Daca se poate un contract tip care sa cuprinda urmatoarele :
-garantia retinuta -160e
-chiria in avans pe 3 luni la pretul stabilit 3X160e
-plata chiriei se va face pe 3 luni de fiecare data
-durata de inchiriere 1 an
-data la care se face plata, iar daca nu reusesc sa i-au legatura cu propritarul sa livrez banii intr-un cont; asta sa nu-mi ceara penalizari
-pe durata inchirierii sa nu schimbe pretul
*si poate mai trebuie ceva mentionat ,( aparamentul este mobilat)
ma poate ajuta cineva sa-mi formuleze un asemenea contract? sunt de profesie tehnician service si nu am cunostinte pt a-mi face eu contractul.
Va multumesc!!