cipri_comiati a scris:
Dat fiind faptul ca e forum cu avocati si consilieri juridici ma gandeam ca cineva ma poate ajuta....
themis a scris:
Cred că nici dumneavoastră nu mi-aţi spune cum să procedez, pas cu pas, pentru a-mi repara un aparat care face obiectul preocupărilor dumneavoastră profesionale.
Liviu S.Bordaş
Activez si eu pe forumuri din domeniul meu ( service gsm) iar daca un user cere ajutor il ajut si eu chiar si pas cu pas, doar e forum ,
multumesc oricum si imi cer scuze daca am fos indiscret pt ca am cerut un serviciu pt car in mod normal se plateste...
Multumesc
Problema dumneavoastra nu este susceptibila de a fi rezolvata de genul: Pasul 1 next pasul 2, next ... next pasul n.
(poate ca exemplul ales de Themis nu a fost cel mai fericit, cu toate ca era sugestiv).
Asadar pe forum raspundem la intrebari, dam sfaturi, ne contrazicem (suntem juristi, si avem contradictia in gene) insa
nu prestam servicii Exista unele modele de contracte in sectiunea potrivita, la care puteti apela in mod gratuit, insa intocmirea unui contract personalizat este un serviciu, pentru care ( da, asta e viata!), se percepe un onorariu. Daca cel de pe forumul service gsm nu se descurca in formula "service gsm in ten easy steps" si va cere sa faceti d-voastra ceea ce trebuie facut ii veti percepe o taxa pentru serviciu. La fel procedam cu totii. Asadar sfaturile si parerile sunt gratuite. Munca este pe bani.