avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... care poate fi suma corecta pt. chiria lunara pt. o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

care poate fi suma corecta pt. chiria lunara pt. o antena gsm 150 kg a unui provider internet

avem solicitare pt. instalarea unei antene de 150 kg pe casa liftului si nu stiu ce chirie lunara sa solicit. este o firma de servicii IT
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 03:06, 22 Iulie 2011
:offtopic:
Buna seara,
Am sa mut subiectul postat de Dvs. in forumul " Asociatii de proprieteri". Sunt convinsa ca acolo veti primi un raspuns, colegii mei de acolo confruntandu-se mult mai des decat noi contabilii, cu astfel de probleme.
Va multumesc pentru intelegere!
@Gabrielle Monique,
Multumim pentru "pasa". Am preluat mingea "pe piept".

@viorel-serea,
Pretul se stabileste intre dumneavoastra si firma care solicita locul de inchiriere. Trebuie sa tineti cont de posibilitatea de a gasi in zona si alte amplasamente, de oferta lor, de alte oferte, de cererea si oferta zonei...
Greutatea echipamentului poate are si nu are importanta, dar sigur va puteti folosi si de acest aspect cerand un pret mai mare.
Spuneti-ne in ce oras sunteti si poate avem colegi chiar in zona dv sa va indrume.
Am auzit de chirii lunare de la cateva sute de euro pana la 2000 de euro.
Noi am avut o asemenea solicitare care ne-ar fi ajutat foarte mult in realizarea unor investitii, dar proprietarii nu au fost de acord. Ne ofereau 1000 euro/luna.
Pretul la care s-a gandit @adiantot este exagerat de mare si se da de firmele de GSM in centru unui mare oras... Noi avem o asemenea instalatie pe bloc, insa avand in vedere ca suntem intr-o margine de oras (acoperire locala mica), am negociat cateva sute de euro/luna... Sigur, proprietarii nostri au cerut 1200, dar nu a fost posibil.
Acum se se intampla, din ce in ce mai multe firme vor sa ofere internet prin radio pentru a putea fi accesat in special de posesorii de telefoane mobile care au aceasta facilitate, asa ca depinde si care este pretul zonei. Merita sa intindeti putin coarda, insa s-ar putea sa va spuna ca au gasit la blocul vecin o colaborare mai buna...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirie antene omul70 omul70 Avem pe terasa blocului o statie de antene Cosmote iar anul acesta expira contractul de inchiriere. Sunt interesat sa aflu ce chirii se percep pentru astfel de ... (vezi toată discuția)
Antene gsm pe blocuri de locuinte dan.dan dan.dan Buna dimineata, Vreau sa stiu daca o firma de telefonie mobila poate instala pe terasa blocului antene GSM fara acordul tuturor locatarilor din bloc. Stiu ca ... (vezi toată discuția)
Repartizare cheltuieli modernizare lift mirelaprj mirelaprj buna ziua, Locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje si s-a propus modernizarea liftului. Pe acoperis avem antene de la o firma de telefonie mobila care ne plateste ... (vezi toată discuția)