Avem pe terasa blocului o statie de antene Cosmote iar anul acesta expira contractul de inchiriere. Sunt interesat sa aflu ce chirii se percep pentru astfel de contracte în conditiile in care noi primeam 70 de euro pe luna.Ce credeti? E putin sau trebuie sa le cerem mai mult!
depinde de cate echipamente au pe terasa blocului/scarii (antene, suporti pt antene, dulapuri pt echipamente, etc )... reprezentantul asociatiei sa ia legatura cu firma respectiva si sa negocieze pretul.
noi am negociat si incheiat contractul pt 450 euro pe luna
nu stiu sa va spun despre echipamente...ele au fost amplasate de vreo 10 ani cu acordul fostei administratore care a incheiat un contract pt 100 dedolari / 3 luni,
intre timp a expirat contractul si ...am negociat . la inceput ne-au oferit 300 de euro apoi eu am spus ca voi cere oferta de la concurenta si in functie de oferta cel cu oferta mai mare va ramane . ei mi-au spus ca pot sta impreuna cu alte firme nu i nici o problema, eu am spus ca va ramane doar una.
in legatura cu mutatul pe alta scara nu e atat de simplu, costurile sunt mari pentru ei ....nu prea le convine sa plece, am incheiat pe cinci ani .
pai, luati foarte putin dupa parerea mea. cunosc cazuri unde se incaseaza si 10.000 eur anual...
cel mai bine faceti ca in cazul cunoscut de mine, unde se platea anterior 3000 usd anual, iar la momentul renegocierii contractului s-a angajat un avocat, care a negociat pana la 10.000 eur/an.
faceti cum v-am spus si presupun ca nu aveti de platit (avocatul cel mai bine il tocmiti ca procent din valoarea contractului pe un an - chiar daca contractul se va semna pe mai multi ani).
Antena gsm
andradaa
Buna ziua. In cadrul unei asociatii , pe terasa blocului s-a montat o antena GSM, propriatarul platind asociatiei o chirie. Ce acte trebuie sa intocmeasca ... (vezi toată discuția)