Avem pe terasa blocului o statie de antene Cosmote iar anul acesta expira contractul de inchiriere. Sunt interesat sa aflu ce chirii se percep pentru astfel de contracte în conditiile in care noi primeam 70 de euro pe luna.Ce credeti? E putin sau trebuie sa le cerem mai mult!
daca acea antena a bancii sta pe spatiul comun al asociatiei, teoretic trebuie sa aibe avizul asociatiei, ...vb cu presedintele si vedeti daca au acest acord/aviz de la asociatiei...si apoi vedeti ce e de facut.
teoretic, bancile de la parterurile scarilor...stau in chirie, nu sunt proprietari (cam putine cazuri)...asa ca trebuie sa se supana asociatiei, ca si restu de proprietari (chiar daca e chirias sau proprietar)/
succes.
... eu sunt presedintele, toti suntem deacord cu aceasta antena, insa obligatia mea este de a negocia contractele si vreau bani mai multi pt asociatie, nu 15 euro, cat primim acum. Contractul expira in iulie si vreau sa "negociez" mai multi bani deoarece mi se par cam putini.
Puteţi cere 10.000 dolari, aşa avem noi contractul (reînnoit după ce a fost 400/lună).
Ca să demonteze şi să remonteze pe alt bloc îi costă vreo 10.000 aşa că...
Antena gsm
andradaa
Buna ziua. In cadrul unei asociatii , pe terasa blocului s-a montat o antena GSM, propriatarul platind asociatiei o chirie. Ce acte trebuie sa intocmeasca ... (vezi toată discuția)