avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Chirie antene
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Chirie antene

Avem pe terasa blocului o statie de antene Cosmote iar anul acesta expira contractul de inchiriere. Sunt interesat sa aflu ce chirii se percep pentru astfel de contracte în conditiile in care noi primeam 70 de euro pe luna.Ce credeti? E putin sau trebuie sa le cerem mai mult!
Cel mai recent răspuns: ioan_maria , utilizator 15:41, 26 Februarie 2011
daca acea antena a bancii sta pe spatiul comun al asociatiei, teoretic trebuie sa aibe avizul asociatiei, ...vb cu presedintele si vedeti daca au acest acord/aviz de la asociatiei...si apoi vedeti ce e de facut.
teoretic, bancile de la parterurile scarilor...stau in chirie, nu sunt proprietari (cam putine cazuri)...asa ca trebuie sa se supana asociatiei, ca si restu de proprietari (chiar daca e chirias sau proprietar)/
succes.
... eu sunt presedintele, toti suntem deacord cu aceasta antena, insa obligatia mea este de a negocia contractele si vreau bani mai multi pt asociatie, nu 15 euro, cat primim acum. Contractul expira in iulie si vreau sa "negociez" mai multi bani deoarece mi se par cam putini.
Puteţi cere 10.000 dolari, aşa avem noi contractul (reînnoit după ce a fost 400/lună).
Ca să demonteze şi să remonteze pe alt bloc îi costă vreo 10.000 aşa că...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia de locatari - antene gsm pe bloc mihai iustin mihai iustin Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc cu 3 scari lipite intre ele eu locuiesc la scara 1 Pe scara 2 au fost montate 3 antene gsm care sunt asezate mai exact intre ... (vezi toată discuția)
Pretentii intre asociatiile de proprietari ContSters58959 ContSters58959 in prima faza o singura asociatie de prop. pentru un bloc cu 2 scari care inchiriaza o supraf pe plefonul blocului respectiv pe scara 1 pentru o antena GSM, ... (vezi toată discuția)
Antena gsm andradaa andradaa Buna ziua. In cadrul unei asociatii , pe terasa blocului s-a montat o antena GSM, propriatarul platind asociatiei o chirie. Ce acte trebuie sa intocmeasca ... (vezi toată discuția)