avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma cod CAEN 6619
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma cod CAEN 6619

Buna
Doresc sa infiintez o firma, iar unul din domeniile de activitate doresc sa fie intermedierea tranzactiilor financiare,
pe scurt vreau sa intermediez cumpararea de "monezi" virtuale (bitcoin, litecoin etc) si persoanele fizice,
De aproape o luna umlu de pe contabili si astia cam dau din umeri, ce am aflat este doar ca ma incadrez la codul CAEN 6619.
Vreau sa stiu in ce conditii pot sa-mi infiintez o firma in aceasta directie. ce implica din punt de vedere contabilicesc,,,, am nevoie de vreo aprobare speciala, BNR? Este ceva chiar complicat? toti contbilii de la mine din localitate fug de aceasta....
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 27 Decembrie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: cipri_comiati , utilizator 20:06, 27 Decembrie 2017
nu cred ca aveti cadru legal precizat in Romania
Totusi exista o firma in cj. coinflux care functioneaza de vreo 2 ani...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bitcoin (?!) cum ii inregistram in contabilitate? meridiane meridiane Buna, are careva idee cum inregistrez bitcoinii in contabilitate? Sunt o moneda virtula nou aparuta. Pt cei care au auzit prima data de ei vedeti aici ... (vezi toată discuția)
Caen 741 - consultanta in afaceri ContSters83018 ContSters83018 cumva avand ca pricipal obiect de activitate, grupa 741, inseamna ca se pot efectua servcii de consultanta financiar bancara? daca nu, ce caen mi-ar ... (vezi toată discuția)
Cod caen 6203 sau caen 6209 soare1290 soare1290 Buna ziua, Doresc sa infiintez o firma cu domeniul de activitate in [b]minarea de monede virtuale de tip Bitcoin[/b]. [quot]Minarea de Bitcoin presupune ... (vezi toată discuția)