avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Activitate m_marinela

Activitate m_marinela

hhhhmmmm.....intrebari fara raspuns...
v-ati lamurit? am si eu aceeasi speta si sunt intr-o "lupta" cu itm...eu mi-am facut temele...ii astept si pe ei sa vina cu argumente pentru faptul ca (sustin ei) aceste contracte de comision nu sunt legale si ca trebuie inlocuite cu contracte de munca.
Răspuns la discuția taxe si impozite srl comert
In anul de infiintare, contribuabilul plateste impozit pe profitcalculat conf titlu II cod fiscal pentru profitul obtinut in acel an si NU datoreaza impozit minim.
16% calculat la profit sau impozit minim conf grilei functie de CA de la sfarsitul anului 2009...suma care e mai mare se inreg si se plateste pt trim 1 2010
s-a modificat formularul in data de 9.04.2010...
impozit minim 550 lei pt trim 1 an 2010
Răspuns la discuția declaratia 101
ceva nu e in regula....nu stiu daca sesizati dar in ex de mai sus se plateste si 16% dar si forfetar....nu prea e corect....pe tot anul are 16% are 14.087 deci mai mult decat forfetarul...si plateste in primele 3 trimestre chiar mai mult,,,,,inseamna ca prin 101 nu se mai face nici o regularizare?!!!!ar trebui sa aiba de recuperat....
Răspuns la discuția regularizare impozit profit 2009
asta va rezulta si in urma intocmirii decl 101
Răspuns la discuția regularizare impozit profit 2009
da se regularizeaza...la trim IV aveti de plata 783 de lei in loc de 2150 lei pt ca la trim II ati avut 2800 de plata fata de 1433 lei forfetar....diferenta de 1367 platita in plus se scade din 2150 de plata la trim IV si rezulta imp de plata 783 lei
Răspuns la discuția Registrul de evidenta fiscala
se completeaza cu modalitatea de calcul a impozitului pe profit, evidentiindu-se in acelasi timp si limitele deductibilitatii anumitor tipuri de cheltuieli....