Buna,
Am si eu o intrebare si va rog sa ma ajutati daca este posibil. In urma cu 2 zile mi-a fost retinut permisul pentru depasire pe linie continua. Am primit dovada , ca sa pot circula 15 zile, dar pe mine ma intereseaza daca pot circula si in afara orasului cu aceasta dovada.
Va multumesc
pe data de 24.02.09 mi-a fost retinut permisul, de catre agentii de politie IJP Alba,ptr. depasire pe linie continua,acestia mergind in spatele meu m-au observat cind am depasit un TIR si m-au usmarit si m-au tras pe dreapta invocind ca am executat manevra de depasire incorect si retinindu-mi permisul si amenda 120 RON si 4 puncte penalizare.Am semnat PV la insistentele agentului cu toate ca nu eram vinovat dar numai asa obtineam dovada cu care mai puteam circula pina la firma, unde trbuia sa ajung.Eu am executat regulamentar depasirea dar nu am stiut ca am draptul sa nu semnez PV. Ce sanse am ca sa-mi recuperez permisul? Si pe ce perioada l-au retinut? deoarece nu mi-au comunicat aceasta si nici nu scrie nicaieri,mentionez ca agenti mu au martor si nici nu m-au filmat dar nici eu nu am martor.