avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... la prima infatisare ,dupa ce am depus contestatia e ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

la prima infatisare ,dupa ce am depus contestatia e obligatoriu sa fiu prezent?

buna ziua intrebarea mea e daca dupa ce am depus contestatia pt. pv. contraventie auto,nu ma pot prezenta la prima infatisare ce terbuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: Attila-Arpad Dombi , Avocat 22:57, 7 Aprilie 2009
Cereti un termen pentru angajare avocat sau chiar angajati-va unul.
faceti o cerere de amanare si aratati motivul pentru care nu veti putea fi prezent. puteti cere judecata in lipsa sau va puteti angaja un avocat.

av zaharia f.
"Subsemnatul x solicit judecarea in lipsa..". merge si prin recomandata simpla prin posta (importanta e data depunerii)... evident se poate angaja avocat care sa mearga sa piarda timpul in locul dumneavoastra dar nu stiu daca merita (depinde de sanctiunea pe care o puteti "incasa" ca ptr. o amenda de 10-500 lei nu cred ca merita sa platiti si avocat minim 500 lei - ca sub suma asta e numai consultatia - chiar daca o sa castigati pe foaie si cheltuielile judiciare care spun ca trebuie restituite sumele cheltuite cu procesul - inclusiv avocat - dar e foarte de greu de executat politia)... la primul termen se poate cere un nou termen ptr. angajare aparator (desi mie de multe ori mie mi se pare aberatie ca doar avea timp omul sa-si angajeze avocat ca doar e o luna de la depunerea cererii pana la primul termen).
Ultima modificare: Marți, 7 Aprilie 2009
Attila-Arpad Dombi, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare! am primit un plic de la judecatorie ca sunt dat in ... Ionutkdg Ionutkdg Salutare! Am primit un plic de la judecatorie ca sunt dat in judecata de B2Kapital pentru neplata unui abonament din 2018 la vodafone si nu stiu cum sa ... (vezi toată discuția)
Țeapă agenție de modeling doanageny doanageny Buna dimineata! Ieri, eu impreuna cu prietena mea am fost imensa prostie sa cadem in plasa unei firme care bineintelea nu face altceva decat sa te mulga de ... (vezi toată discuția)
Citatie larisaa larisaa in cat timp trebuie sa vina citatia de la tribunal dupa ce s-a depus dosarul de judecata? (vezi toată discuția)