avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... citatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

citatie

in cat timp trebuie sa vina citatia de la tribunal dupa ce s-a depus dosarul de judecata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:18, 12 Decembrie 2009
Citatia va fi inmanata partii cu cel putin 5 zile inaintea termenului de judecata.
Trebuie sa aveti rabdare. Depinde de volumul de dosare ptr care trebuiesc trimise citatii.

Poate sa dureze si 2 luni.
Totul depinde de data la care este termenul de judecata. In orice caz cu minim 5 zile inainte de data la care trebuie sa va prezentati la instanta!
pai daca numai dupa citatie astept 2 luni ( in timp ce ei spuneau ca e vorba de 2 sapt) inseamna ca procesul o sa dureze mult si bine
larisaa a scris:

pai daca numai dupa citatie astept 2 luni ( in timp ce ei spuneau ca e vorba de 2 sapt) inseamna ca procesul o sa dureze mult si bine

Puteti merge la arhiva instantei si vedeti daca s-a stabilit primul termen de judecata ... astfel o sa aveti timp pentru aparare pana va vine citatia.

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale larisaa larisaa Am lucrat la o societae, timp de 5 ani, iar in ultimele 8 luni nu mi-am primit salariu. Am facut plangere la itm, care au venit au dat amenda si mi-au dat o ... (vezi toată discuția)
Ordin de protectie ion mirela ion mirela Pentru emiterea unui ordin de protectie se plateste onorariu unui avocat sau este gratuit? (vezi toată discuția)
Chemare in judecata lucian75 lucian75 buna ziua.acum o luna am facut cerere de chemare in judecata,azi am primit 2 citatii cu 2 termene...una este ptr luna aceasta cu mentiunea de a depune la dosar ... (vezi toată discuția)