Daca vreau sa iau studenti in internship, practica, timp de mai multe luni care sunt posibilitatile legale, in afara contractului de munca? Internship-ul presupune sa vina la firma sa-i invat si sa lucreze apoi maxim 4 ore pe zi, dar nu ca si un angajat cu toate responsabilitatile. Vreau sa-i platesc, insa nu prin contract individual de munca. Am cautat si am vazut ca nu merge cu contractul de ucenicie. Dar in cazul absolventilor de facultate ce acte ar trebui intocmite?
Daca o firma din domeniul constructiilor are 13 angajati si vrea sa concedieze 5, cate zile preaviz trebuie sa acorde, 15 sau 20? Intreb asta pentru ca in Codul muncii e scris 15 iar in CCM la nivel de ramura 20. Firma avand sub 20 de angajati trebuie sa se supuna CCM la nivel de ramura? Trebuie sa dea vreun salariu compensator?
Concediere colectiva pana la urma inseamna minim 5 angajati daca e sa luam in considerare alin. 2 art.68 "La stabilirea numărului efectiv de salariaţi concediaţi colectiv, potrivit alin. (1), se iau în calcul şi acei salariaţi cărora le-au încetat contractele individuale de muncă din iniţiativa angajatorului, din unul sau mai multe motive, fără legătură cu persoana salariatului, cu condiţia existenţei a cel puţin 5 concedieri."?
Va multumesc!
Spuneti-mi va rog care e demersul la AJOFM si ITM pentru a trimite in somaj o parte din angajati. Am nevoie sa stiu ce instiintari si decizii trebuie duse la institutiile de stat si in ce termen.