avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de antrepriza
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de antrepriza

Puteti, va rog, sa-mi dati un model de contract de antrepriza si sfaturi la ce trebuie sa fiu in mod special atenta.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 14:19, 1 Aprilie 2010
Model de contracte gasiti pe orice site care ofera chiar gratuit asemenea modele.
Sunt multe la care trebuie sa fiti atenta, iar in aceste conditii va sugerez sa apelati la un consilier juridic ori avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic elenadragoi2008 elenadragoi2008 Buna ziua va rog sa imi spuneti in ce cazuri pune consilierul juridic timbru sec si in ce cazuri stampila de atestare. Pot sa imi fac un srl de consultanta ... (vezi toată discuția)
Buna seara, ref.hotarare definitiva si executorie de drept in ... Rebecca50 Rebecca50 Buna seara, Ref.Hotarare definitiva si executorie de drept in litigii de munca, (data la Prima Instanta) .Daca S.C ...face Apel, se suspenda executarea pana ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare olga2 olga2 Buna ziua , Va rog frumos ajutati-ma cu un model de contract de colaborare prestari servicii , sau ce fel de contract pot sa inchei cu o alta firma de ... (vezi toată discuția)