buna ziua numele meu este ticu ionut sunt din slatina jud. olt
sunt recunoscator daca imi puteti oferii cateva informatii in legatura cu schimbarea punctului de lucru la un srl pe motiv de amplasament.
actualul punct de lucru vechime 6 luni avem contract.
viitorul punct de lucru contractul incepe cu data de 15 august.
ideea e urmatoare m-am interesat la cineva si sunt putin cam speriat am inteles ca tb sa merg iar la registrul comertului pentru un certificat constatator pentru viitorul pct de lucru mi s-a transmis ca acesta costa 450 ron, apoi tb sa merg la service cu, casa de marcat sa ii schimbe adresa iar mi-a spus ca a costat-o 350 ron, pt ca pe bon tb sa apara noua adresa si cumva fiscalizata din nou ca sa inceapa bonul de la 0.
ideea e urmatoarea cum poate sa coste o mutare a pctului de lucru 900 ron? doar nu fac firma din nou sau deschiderea unui nou pct lcr. doar il mut!
sunt adevarate informatiile astea? va rog frumos sa ma ajutati
cum pot face o afecere legala cu tabaca adusa din strainatate?
vreau sa deschid un magazin in care sa am numai si numai tabaca o gama diversificata marfa fiind adusa din strainatate.
e legal asa ceva? unde trebuie sa merg pentru a intreba, am mers la registrul comertului si domnisoara se uita la mine de parca as fi vorbit de iarba nu de tigari. ii explicam eu de tutun pur care il faci cu masina sa inteleaga, dar n-ai ce face.
2 persoane fara grad de rudenie pot sa infiinteze o astfel de societate ca asociati ?
am intrebat astazi pe cineva si era in stare sa se jure ca se poate...desi numele imi lasa suspiciuni.
pot avea dezavantaje in domeniul IT-ului,service si vanzari it ?
care sunt cele mai mari dezavantaje la o astfel de societate ?