avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Activitate Freak

Activitate Freak

Răspuns la discuția somaj
Răspuns la discuția Carnet de munca nou.
"Salut. Lucrez la o firma de aproape 1 an , dar este primul serviciu cu carte de munca sau carnet de munca. Am dus documentele care mi s-au cerut la firma, dar de unde stiu eu ca mi s-a facut cartea de munca ? Unde trebuie sa intreb si ce trebuie sa fac ? Cind voi pleca de unde o voi lua ?"
Trebuie sa te duci la ITM cu B.I. sau C.I. si sa solicitati cartea de munca pe motivul ca vrei sa faci cateva copii(asa poti vedea ce salar ai trecut sau de cand esti inregistrat la ei), asa ii cel mai simplu.
Răspuns la discuția URGENT!!!!!
Multumesc si un sf. de saptamana cat mai placut.
Răspuns la discuția URGENT!!!!!
"C/val concediului de odihna pe 2008 se aduna cu drepturile salariale din luna cand se platesc acestea si apoi se retine impozitul legal. De aceea vi s-a retinut mai mult impozit ca in alte luni (fiindca venitul a fost mai mare)."

Bun dar eu am fost "taxat" numai din concediu nu din salar si tot asa sa procedat si pe 2007 dar ca acolo nu sa oprit
Discuție URGENT!!!!!
Buna ziua ,am si eu o mica problema in legatura cu plata concediului de odihna.Au cum sa opreasca 31% impozit din concediu de odihna?X-( #-o #-o Pe anul 2008.