avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1298 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... URGENT!!!!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

URGENT!!!!!

Buna ziua ,am si eu o mica problema in legatura cu plata concediului de odihna.Au cum sa opreasca 31% impozit din concediu de odihna?X-( #-o #-o Pe anul 2008.
Cel mai recent răspuns: Freak , utilizator 16:03, 27 Februarie 2009
C/val concediului de odihna pe 2008 se aduna cu drepturile salariale din luna cand se platesc acestea si apoi se retine impozitul legal. De aceea vi s-a retinut mai mult impozit ca in alte luni (fiindca venitul a fost mai mare).
"C/val concediului de odihna pe 2008 se aduna cu drepturile salariale din luna cand se platesc acestea si apoi se retine impozitul legal. De aceea vi s-a retinut mai mult impozit ca in alte luni (fiindca venitul a fost mai mare)."

Bun dar eu am fost "taxat" numai din concediu nu din salar si tot asa sa procedat si pe 2007 dar ca acolo nu sa oprit

Intrebati contabilul de salarii care va poate lamuri. Eu nu am toate datele necesare.
Multumesc si un sf. de saptamana cat mai placut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu de odihna compensat babusca babusca Buna ziua, Contractul Individual de Munca inceteaza la data de 01.12.2009 prin decizie cu art.65 (1), iar preavizul de 20 zile lucratoare cu art.73 alin ... (vezi toată discuția)
Plata c.o. neefectuate ContSters123067 ContSters123067 [b]Angajatorul accepta plata a 7 concedii de odihna neefectuate de un fost angajat. Ce obligatii declarative decurg din aceasta (persoana nu mai e angajata, ... (vezi toată discuția)
Urgent daca se poate! cuantum compensare concediu odihna! cipri_h cipri_h Am si eu o intrebare..... Un angajat,care nu a fost pontat in concediu de odihna in anul 2007-2008,cu toate ca l-a efectuat integral,avand platite absolut ... (vezi toată discuția)