avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj

va rog frumos cine poate sa-mi raspunda urgent la problema care o am ?am fost angajata timp de 13 luni pe cartea de munca iar acum am fost data in somaj intrebarea mea este :pe parcursul somajului daca e sa raman insarcinata pot beneficia de indemnizatia de crestere copil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:09, 27 Februarie 2009
taky_mika a scris:

va rog frumos cine poate sa-mi raspunda urgent la problema care o am ?am fost angajata timp de 13 luni pe cartea de munca iar acum am fost data in somaj intrebarea mea este :pe parcursul somajului daca e sa raman insarcinata pot beneficia de indemnizatia de crestere copil?

Beneficiati de indemnizatia pentru CIC numai daca in ultimul an anterior datei nasterii copilului, aveti realizate timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal.
In calculul celor 12 luni va intra si perioada in care ati beneficiat de indemnizatia de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art 65 alin 1 - codul muncii danieluca2001 danieluca2001 buna ziua! am si eu o nelamurire. sotia mea a primit preaviz pe 20 zile conform art sus-mentionat. daca ramane insarcinata in perioada somajului poate ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului  dana alex dana alex Buna,am si eu o intrebare ,ce pot sa fac sa beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului daca mai am 3 saptamani de somaj si sunt insarcinata in 5 ... (vezi toată discuția)
Copil edusa edusa as avea si eu o intrebare , daca pana la 1 martie am lucrat neintrerupt timp de 5 ani , dupa care am intrat in somaj, sunt insarcinata pot beneficia de ... (vezi toată discuția)