Buna ziua , am pierdut un proces (18179/301/2012 din 16.04.2013 , camera 6 civil ) , nu vreau sa ajung la executor , la sentina se poate face recurs , timp in care eu sa platesc datoria , in sentinta specifica ca se poate face recurs in 15 zile de la comunicare (din data care o primesc la posta?) Am nevoie in jur de 2 luni . Dupa sentinta care sunt pasii pana la executare si ce inseamna executarea , poate fii si parti mobiliare? Va multumesc anticipat ....
asta am vrut sa aud.....n-am nimic cu omul ... este doar reprezentantul unui stat care dupa unele actiuni, vrea cizma in gitul poporului , adica unde a stat din 1947....pina in 89.
da , ati zis bine ...indignare ,revolta interioara ......
nu ma opun, ii zic tot ce vrea...am 43 ani si am trecut prin citeva recensaminturi dar ca asta...asa curiosi.....nici pe vremea lui ceasca....era mai cu perdea....nu prea imi convine sa-mi deschida toti frigiderul si cit de tare-i salteaua.....
Buna ! Sunt obligat prin lege sa primesc in casa persoana ce se ocupa de recensamint ? Ii raspund la ce vrea respectivul dar la ce intrebari imi pune statul ,asa as vrea sa ma comport..... Multumesc....
CUM SE POATE DEVENI PERSOANA CASNICA SI CE IMPLICA ASTA?
NU AM NICI UN FEL DE VENIT, LOC DE MUNCA LEGAL , NU ....
VENITURI SPORADICE CE NU SE MERITA DECLARATE ....
LA PENSIE N-AM MAI PLATIT DIN 2007 , DE CIND AM INTRAT IN SOMAJ...
VA MULTUMESC .