avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Mai exista persoana casnica?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Mai exista persoana casnica?

CUM SE POATE DEVENI PERSOANA CASNICA SI CE IMPLICA ASTA?
NU AM NICI UN FEL DE VENIT, LOC DE MUNCA LEGAL , NU ....
VENITURI SPORADICE CE NU SE MERITA DECLARATE ....
LA PENSIE N-AM MAI PLATIT DIN 2007 , DE CIND AM INTRAT IN SOMAJ...
VA MULTUMESC .
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 07:31, 30 Iunie 2011
Casnica este persoana care se ocupa de propria gospodarie.
Daca nu aveti nici un fel de venit adresati-va primariei si verificati daca va incadrati pentru acordarea ajutorului social (raspunsul depinde de bunurile pe care le detineti).
Cu privire la veniturile sporadice ... atentie ... si daca lucrati o singura zi intr-un an aveti obligatia sa declarati respectivul venit si sa platiti impozitul aferent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ar trebui sa arate o "declaratie pe propria raspundere ca sunt casnic"? anitsirc anitsirc Buna! Pentru inscrierea la un curs mi se cere: PERSOANÃ INACTIVÃ – CASNICÃ: - Declaraţie pe propria răspundere că este casnică ... (vezi toată discuția)
Contributii la fondul public de sanatate CORNEA ADRIAN CORNEA ADRIAN Buna ziua Cunosc mai multe persoane fizice care obtin venituri din colaborarea cu o mare companie care functioneaza in sistem Multi Level Marketing. ... (vezi toată discuția)
Venituri din activitatea de agent de asigurari - declaratie separata ?? ContSters59011 ContSters59011 Buna ziua ! Va rog sa ma indrumati si pe mine cu urmatoarea problema : sunt salariata si mai am un contract de colaborare ca agent de asigurari non viata, ... (vezi toată discuția)