Buna ziua,
vin si eu cu o intrebare. In urma divortului cu copil mic, am obtinut pensie de intretinere pentru acesta, de la fostul sot, 1/4 din veniturile nete. Pana la primirea hotararii, fostul sot a demisionat si s-a angajat undeva in strainatate. Eu nu stiu exact unde, stiu doar tara in care este (undeva in UE). Acum intrebarea e: aceasta hotarare se aplica si in strainatate? si daca da, cum?
Dar la mine nu este problema acordarii unul loc de parcare. Problema este ca mi s-a acordat deja, eu am incheiat acordul cu ei (am foaia semnata de ambele parti) si tot ce mai aveam de facut era sa merg la taxe si impozite sa platesc locul pana la sfarsitul anului (doar ca dosarul nu a fost inca transmis acolo)
Am si eu o intrebare. Am primit cu o saptamana in urma, un contract de la Serviciul Parcari, pentru un loc de parcare din spatele blocului. Mi s-a spus atunci sa ma duc sa platesc taxa pentru anul acesta, dupa 1 Noiembrie. Azi sunt sunata, de la ADP, ca vecinul de langa mine, vrea el locul de parcare pe care l-am primit eu in contract, si noi sa-l primim pe al dansului.
Am spus ca nu sunt de acord cu acest lucru, dar mi s-a spus ca el are dreptul pentru ca e platitor. Imi spuneti va rog daca este adevarat sau nu?
Buna, am si eu o problema. Am constatat ca nu mai gasesc diploma de facultate, acum in momentul in care angajatorul o cere pentru a beneficia de scutirea de impozit a programatorilor/inginerilor. Am fost la facultate pentru a cere o duplicata, dar aceasta dureaza cel putin o luna, iar angajatorul cere diplomele acum. Stii cumva ce as putea face? Foaia matricola, care e anexa la diploma e valabila/utila pentru a putea beneficia de aceasta scutire de impozit?
Multumesc anticipat.