Detin pe firma ( SRL) 2 abonamente la vodafon care expira in 09.2011 , dar eu voi pleca din tara ( in urma acceptarii unui job in strainatate) in 02.2011 iar firma isi va suspenda activitatea pe 1 an de zile , cum pot rezilia contractul cu cei de la vodafon ? Compania respectiva imi cere 150 euro pentru fiecare sim in parte .
Multumesc !
nu stiu ce sa zic , controlul asta suna straniu ptr ca nu cred ca o sa scap fara vreo amenda :rtfm:( nu neaparat ca as fi facut ceva nelegal, dar daca vor sa-ti gaseasca nereguli le vor gasi ) si daca mai stau si o luna pe capul meu , rambursarea asta de TVA devine un joc periculos .:surrender:
am deschis de cateva luni o firma platitoare de TVA , si as dori sa stiu ce inseamna rambursarea TVA-ului , ce criterii trebuiesc indeplinite , ce implica asta , cand se cere aceasta rambursare si ce acte sunt necesare .
Multumesc frumos ! :help:
=D> Multumesc frumos ptr raspuns ! M-am hotarat sa dau examenul de reexaminare dupa expirarea dovezii de circulatie , am auzit ca e putin mai greu dar merita incercat :luck: , nu pot sa stau fara permis 3 luni :happy:
:hm: am o problema , poate ma lamureste si pe mine cineva , mi-a fost suspendat permisul de conducere ptr 90 de zile in urma unui accident usor fara victime ( nu comentez imprejurarile ptr care mi-a fost suspendat permisul ptr ca doar la noi se poate intampla sa conduci regulamentar si sa platesti amenda ptr asta si sa ramai si fara permis ) si nu inteleg daca este sau nu obligatoriu examenul de reexaminare . Ce se intampla daca nu sustin examenul , primesc carnetul inapoi dupa 90 de zile sau ramane suspendat pana la promovarea testului de reexaminare ? :closedtopic: