avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Activitate ade_garga

Activitate ade_garga

Buna ziua.
Am o angajata pe numele careia am primit 6 titluri executorii de infiintare poprire. Va rog sa-mi spuneti concret pana la ce procent din venitul net pot sa infiintez aceste popriri, suma trebuie distribuita egal intre cele 6? Pe statul de plata i se opreste si rata catre CAR, aceasta ultima datorie se opreste separat din venitul net, din ce ii mai ramane disponibil sau intra in suma alocata porpirilor?
Multumesc
Buna ziua.
Avem un angajat care este in concediu medical pentru neoplazie din martie 2010 pana la 31 iulie 2011.Cu data de 01 august 2011 va beneficia de pensie de boala grad de invaliditate 3. Intrebarea mea este de cat concediu legal beneficiaza? Are dreptul la concediu legal pentru perioada in care a fost in concediu medical? Si care ar fi baza legala?
Multumesc.
Discuție ajutor de deces
Buna ziua
La o gradinita un cadru didactic a decedat. Cf legii 128/1997 se acorda un ajutor de deces in valoare de 5 salarii de incadrare. Intrebarea mea este din ce fond se platesc acesti bani? Din CAS 20.8% ce se vireaza de angajator?
Va multumesc
Discuție ajutor de deces
Conform legii 128/1997 actualizata, ce valoare are ajutorul de deces in cazul decesului unui cadru didactic respectiv educatoare? Este corect sa fie in valoare de 5 salarii de incadrare?
Va multumesc.
Buna ziua
La un centru bugetar exista o persoana care va intra in concediu prenatal si pe urma in concediu de ingrijire copil. Intrebarea mea este ce pot eu sa fac pentru a o inlocui pe aceasta persoana cat timp este plecata si ce acte trebuie sa aduc la dosar? Si inca un lucru: trebuie sa fac contraca pe perioada determinata pentru fiecare tip de concediu sau direct pe perioada in care e plecata?
Va multumesc