avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... infiintarea mai multor popriri
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

infiintarea mai multor popriri

Buna ziua.
Am o angajata pe numele careia am primit 6 titluri executorii de infiintare poprire. Va rog sa-mi spuneti concret pana la ce procent din venitul net pot sa infiintez aceste popriri, suma trebuie distribuita egal intre cele 6? Pe statul de plata i se opreste si rata catre CAR, aceasta ultima datorie se opreste separat din venitul net, din ce ii mai ramane disponibil sau intra in suma alocata porpirilor?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Andrei Koszti , Avocat 14:02, 1 Martie 2013
procentul maxim pana la care puteti retine veniturile din salarii este de 50% in cazul a doua sau mai multe executari diferite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua popriri pe salariu de la doi creditori diferiti. ce se intampla cu cea de-a treia executare? geid geid Buna ziua. Supun atenției următorul caz. Am in prezent doua popriri pe salariu, in total de 50% din salariu, de la doi creditori diferiți. Ce se ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu mary7 mary7 Va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru o prietena care nu are calculator. Sotul are o proprire pe salariu de 50% trimisa de un executor judecatoresc si firma ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza in cazul a 2 popriri? api7 api7 Am o poprire pe conturi ,de la un card de cumparaturi. Executorul a pus apoi poprire si la angajator,desi acesta imi vira salariul in unul din conturile pe ... (vezi toată discuția)