avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inlocuirea unei persoane aflate in concediu de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inlocuirea unei persoane aflate in concediu de maternitate

Buna ziua
La un centru bugetar exista o persoana care va intra in concediu prenatal si pe urma in concediu de ingrijire copil. Intrebarea mea este ce pot eu sa fac pentru a o inlocui pe aceasta persoana cat timp este plecata si ce acte trebuie sa aduc la dosar? Si inca un lucru: trebuie sa fac contraca pe perioada determinata pentru fiecare tip de concediu sau direct pe perioada in care e plecata?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 13:40, 4 Martie 2009
Faceti un CIM pe perioada determinata, de la data intrarii fostei salariate in concediu de maternitate pana la revenirea din acesta sau din CCC. Un singur CIM. La CIM se ataseaza acelesi documente la la orice CIM.
Luand in considerare faptul ca in prezent nu puteti suspenda CIM decat pe perioada concediului de maternitate, CIM pe durata determinata se incheie pentru aceasta perioada. Concediul pentru cerstere copil se acorda la cerere si in prezent nu aveti cum sa stiti daca salariata va cere sau nu CIC . Contractul va putea fi prelungit dupa data intrarii salariatei in CIC. dar nu mai mult de 24 luni cat prevede legea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim durata determinata inceteaza la intoarcerea in functie a fostului angajat ? ancristida ancristida Buna ziua, Va rog, daca ma puteti ajuta cu o lamurire. Sunt in prezent angajata cu CIM pe durata determinata pentru înlocuirea unei salariate cu contract ... (vezi toată discuția)
Continuare concediu prenatal cu concediu medical?? n_aly_e n_aly_e Se poate ca la sfarsitul celor 126 de zile de concediu prenatal platite de firma angajatoare, angajatul sa aduca un concediu medical de 14 zile pentru ... (vezi toată discuția)
Persoana care inca se afla in cic si trebuie sa nasca din nou isobelbella isobelbella Buna seara am o angajata care in acest moment se afla in concediul ptr crestere si ingrijire copil, si care pana la expirarea celor 2 ani ptr care a fost ... (vezi toată discuția)