avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters82010

Activitate ContSters82010

Răspuns la discuția recurs nemotivat
Au invocat in recurs faptul ca facturile neachitate nu au fost semnate de ei, fapt pentru care au facut plangere la Parchet pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals. Au mentionat ca exista un dosar penal in curs de solutionare dar nu au facut dovada acestui fapt.... Poate fi acest motiv considerat cauza de stingere a obligatiei intervenite dupa ramanerea definitiva a hotararii?
Puteau formula cerere in anulare (conform art.14 O.U.G.119/2007) daca spun ca facturile nu erau semnate de ei, dar nu au facut-o, motiv pentru care instanta de fond a si respins contestatia lor.
Daca cererea de recurs a fost depusa in termenul de 15 zile dar motivele de recurs s-au depus cu putin inaintea primului termen (mult peste cele 15 zile de la comunicarea hotararii), se poate invoca exceptia nulitatii recursului conf. art.306 alin.1 C.proc.civ. ? Mentionez ca recursul s-a facut impotriva sentintei de respingere a contestatiei la executare.
Multumesc mult!
Răspuns la discuția contract de management
Va multumesc foarte mult pentru raspuns!
Buna seara,
Imi puteti spune, va rog, daca un contract de management se poate incheia intre o p.j. si o persoana fizica si care sunt conditiile de incheiere a lui?
Multumesc!
Buna ziua,
Imi puteti spune in cat timp se publica in M.Of. partea IV, modificarea unui act constitutiv al unei societati? Cat dureaza de la data inregistrarii in Reg.Com a acestei modificari?
Multumesc!
Răspuns la discuția contestatie la executare
Multumesc mult de tot pentru lamuriri!
Răspuns la discuția contestatie la executare
S-a depus la dosar o cerere de recurs dar in care nu erau trecute motivele de recurs.
Intrebarea mea era daca este in regula sa nu ne prezentam la primul termen iar daca se depun motivele de recurs sa asteptam sa ni se comunice prin posta? Doar prin intampinare la recurs pot solicita judecarea in lipsa, nu? Multumesc mult pentru rabdare.
Răspuns la discuția contestatie la executare
Motivele de recurs nu au fost depuse inca, probabil se vor depune la primul termen. Avand in vedere ca nu vom putea fi prezenti la primul termen, ni se vor comunica prin posta motivele de recurs pentru a face intampinare, nu?Mai trebuie sa justific cumva lipsa la acel termen? Multumesc!
Buna ziua,
Am nevoie de un sfat in urmatoarea problema, va rog sa ma ajutati:
- in baza unui titlu executoriu am inceput executarea silita impotriva debitoarei care insa a ramas fara nici un rezultat, deoarece nu detine nici un fel de bunuri. Intre timp, debitoarea a facut contestatie la execuatrea silita si fiindu-i respinsa, a facut recurs. Intrebarea mea este: ar mai trebui sa ne prezentam la recurs, atata timp cat banii nu i-am putut recupera prin executare si nici nu cred ca vom avea vreo sansa, atata timp cat pe firma nu exista nici un fel de bun? Multumesc!
Răspuns la discuția taxa verde
Taxa verde nu poate fi inclusa in costul produselor?