avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Activitate arianadana

Activitate arianadana

Răspuns la discuția bonuri de masa
Multumes frumos
Răspuns la discuția bonuri de masa
Sunt bonuri de masa
Discuție bonuri de masa
As avea o intrebare. Am lucrat la o institutie de stat bugetara pana in data de 15 februarie. Acum cu ocazia sarbatorilor s-au primit bonuri pe lunile ianuarie februarie si martie si au zis ca eu nu beneficiez, pana la data la care am lucrat. Ce se poate face in situatia de fata? Pot sa ii dau in judecata sa imi recuprerez bonurile?
Va multumesc

As mai avea de adaugat ceva. Am vb astazi la institutie si mi s-a spus ca in contractul colectiv de munca nu se specifica faptul ca noi (ma rog acum ceilalti colegi) primesc bonuri. Si ca ei au dat bonuri cu ocazia Pastelui deci eu nu beneficiez. Problema e ca nu toti au primit bonuri la fel ci bineinteles fiecare dupa cate zile a lucrat de unde rezulta faptul ca bonurile intra-adevar s-au dat pe zile nu cu ocazia sarbatorilor.
As avea rugamintea de a-mi raspunde cat mai repede deoarece vreau sa le intentez proces.
Va multumesc
Discuție Disponibilizari
Sunt angajata la o institutie de stat in functia de inspector resurse umane(singura din unitate pe aceasta functie). La aceasta unitate urmeaza sa se faca disponibilizari contractul colectiv de munca spune ca in cazul disponibilizarilor sotul sau sotia angajati la aceeasi unitate trebuie sa plece unul dintre ei.Sotul meu este angajat si el la aceasta unitate.In cazul in care eu sunt insarcinata si am anuntat angajatorul ne pot afecta aceste disponibilizari?
Va multumesc mult!
Discuție sarcina
In ce conditii poate fi disponibilizata o femeie de la o institutie de stat?
Răspuns la discuția al 13-lea salar
Va multumesc foarte mult pentru raspuns
Discuție al 13-lea salar
Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti in ce cazuri unei femei insarcinate ii poate inceta contractul individual de munca?