As avea o intrebare. Am lucrat la o institutie de stat bugetara pana in data de 15 februarie. Acum cu ocazia sarbatorilor s-au primit bonuri pe lunile ianuarie februarie si martie si au zis ca eu nu beneficiez, pana la data la care am lucrat. Ce se poate face in situatia de fata? Pot sa ii dau in judecata sa imi recuprerez bonurile?
Va multumesc
As mai avea de adaugat ceva. Am vb astazi la institutie si mi s-a spus ca in contractul colectiv de munca nu se specifica faptul ca noi (ma rog acum ceilalti colegi) primesc bonuri. Si ca ei au dat bonuri cu ocazia Pastelui deci eu nu beneficiez. Problema e ca nu toti au primit bonuri la fel ci bineinteles fiecare dupa cate zile a lucrat de unde rezulta faptul ca bonurile intra-adevar s-au dat pe zile nu cu ocazia sarbatorilor.
As avea rugamintea de a-mi raspunde cat mai repede deoarece vreau sa le intentez proces.
Va multumesc
Sunt bonuri de masa sau tichete cadou??? Pentru ca legislatia care li se aplica este diferita. Tichetele cadou se acorda in baza unui regulament intern, negociat intre conducatorul institutiei si salariati si doar pentru anumite evenimente (Paste, Craciun, zi de nastere, etc.) Conditia la tichetele cadou este sa lucrezi in institutie la data producerii evenimentului pentru care se acorda...
Bonuri cadou
ioana2525
Am o prietena care lucreaza in cadrul unei firme de vanzari. Pana acum lua procentul din vanzari in bonuri cadou (ceea ce era f. avantajos pt ea...). I s a ... (vezi toată discuția)
Tichete cadou
elyss
Buna ziua
Tichetele cadou oferite salariatilor pentru Paste se impoziteaza? Valoarea este de 150 lei / salariat.
Limita de 150 lei neimpozabila este pentru ... (vezi toată discuția)