avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Disponibilizari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Disponibilizari

Sunt angajata la o institutie de stat in functia de inspector resurse umane(singura din unitate pe aceasta functie). La aceasta unitate urmeaza sa se faca disponibilizari contractul colectiv de munca spune ca in cazul disponibilizarilor sotul sau sotia angajati la aceeasi unitate trebuie sa plece unul dintre ei.Sotul meu este angajat si el la aceasta unitate.In cazul in care eu sunt insarcinata si am anuntat angajatorul ne pot afecta aceste disponibilizari?
Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 22:59, 9 Martie 2009
Pe dv. nu, pentru că aţi adus la cunoştinţă angajatorului starea de graviditate, dar pe soţul dv., da. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajata insarcinata Daliborka Daliborka Buna ziua im momentul in care angajata prezinta o adev de la speciliast/medicul de familie precum este insarcinata, ulterior ce pasi trebuie urmati? se face ... (vezi toată discuția)
Preaviz concediere femeie gravida Remes Remes Buna ziua stimati avocati, sotia mea este insarcinata, a notificat angajatorul in scris despre starea ei ( angajatorul este ministerul de finante) si cu ... (vezi toată discuția)
Risc maternal SandraMaria03 SandraMaria03 Bună dimineața! Pot fi concediata daca sunt in perioada de probă intr.un contract pe perioadă nedeterminată, in conditiile in care sunt însărcinată si ... (vezi toată discuția)