Doresc sa modific statutul unei asociatii si cand m-am prezentat la registratura mi s-a cerut sa completez o cerere tip, dar pe care ar fi trebuit sa o gasesc eu pe internet inainte de a ma duce acolo (asa a spus doamna de la ghiseu).
Ma poate ajuta cineva cu un link unde as putea gasi o astfel de cerere sau sa-mi spuneti direct ce ar trebui sa scriu in cerere ca se pare ca google nu e prea prietenos azi :)
Am o nelamurire in privinta copiilor autentificate dupa certificatul de inregistrare si sentinta.
Doresc sa obtin mai multe astfel de copii, 10 de exemplu (5 de fiecare).
Am inteles ca trebuie sa achit o taxa de 2lei si un timbru judiciar de 1 leu pt fiecare exemplar.
Taxa se achita la trezorerie sau CEC?
Si pot achita doar o singura chitanta in valoare totala de 20 lei (reprezentand contravaloarea a 10 de copii), sau trebuie sa cer 10 chitante a cate 2 lei?
Stiu ca poate suna cam aiurea intrebarea dar nu vreau sa fac prea multe drumuri intre judecatorie si trezorerie.
Deci trebuie sa rescriem statutul in care mentionam noua conducere, sau pur si simplu o hartie (act aditional) prin care mentionam cine is noile persoane investite in functii?
Doresc si eu sa modific statutul unei asociatii. Cum trebuie sa procedez, caci doresc sa modific doar conducerea asociatiei si adresa sediului, fara a modifica membrii fondatori.
In noul statut sunt trecuti si vechii membri fondatori? Daca da, trebuie sa semneze ceva?
Vechea conducere trebuie sa semneze vreun act prin este de acord cu modificarea statutului si respectiv cu investirea noilor membrii in functiile de conducere?
Este nevoie ca noul statut sa fie autentificat de un notar, ca si la prima infiintare a asociatiei? Daca da, in fata notarului trebuie sa se prezinte si vechea si noua conducere?
Pana acum avem la indemana vechiul statut, procesul verbal de la sedinta in care au fost numiti noii membri in conducere, si procesul verbal de la sedinta in care s-a hotarat schimbarea statutului.